search

Lei sommerhus ved Helberskov Strand

dansommer sommerhus ved Helberskov Strand ligger noen få km sør for Øster Hurup, ut mot den milde Kattegatkysten. Området er preget av spredt bebyggelse omgitt av furtrærplantasjer og strandenger. Stranden i Helberskov er en smal strand hvor gresset flere steder vokser helt ned til vannkanten. Den er også veldig barnevennlig, da vanndybden tiltar langsomt. Hvis du er på utkikk etter en rolig ferie i sommerhus i Østjylland, da burde du la valget falle på Helberskov Strand

De fleste av våre sommerhus ved Helberskov Strand ligger på usjenerte områder omgitt av furutrær og med korte avstander til vannet. Fra deres feriehus ved Helberskov Strand er det innkjøpsmuligheter i den nærliggende og større shoppingmuligheter i Hadsund eller Aalborg.

Opplagte utfluktsmuligheter er Aalborg og strekningen langs den vakre Mariager Fjord. Vi vil spesielt anbefale å pakke matkurven og legge turen til Stinesminde som er et enestående naturområde med flott utsikt. På vei hjem til deres sommerhus ved Helberskov Strand kan dere kjøpe inn middagen ved de mange veibodene som selger friske frukter og grønnsaker.

dansommer feriehusutleie ved Helberskov Strand har mere enn 25 års erfaring med utleie av sommerhus ved Helberskov Strand og vår salgsavdeling er klar til å veilede deg i valget om å finne det perfekte sommerhuset. Vi kan allerede nå ønske dere en avslappende ferie i deres feriehus ved Helberskov Strand.