search

Lei feriehus i Øster Hurup

Den sjarmerende lille byen Øster Hurup ligger ved østkysten ut mot Kattegat. Vi har mange sommerhus i Østjylland som er beliggende i Øster Hurup. Øster Hurup er elsket av gjestene i våre, mest fordi man i Øster Hurup finner en usedvanlig fin og barnevennlig sandstrand. Den fine sandstranden er delvis oppbygd av sanddyner og flate strandenger. Øster Hurup, med knappe 1.000 innbyggere, suppleres i sommerperioden av mange glade gjester slik at innbyggertallet mangedobles og det utspiller seg myldrende liv og aktivitet.

Nord og sør for byen er det store områder med ferieboliger omgitt av lave furutrær. Fra deres feriehus i Øster Hurup er det kun få minutters gange til den fine sandstranden. Det er et stort tilbud av aktiviteter for gjestene som besøker våre ferieboliger, med bl.a. et stort subtropisk badeland. På en gråværsdag kan man besøke Aalborg hvor mange aktiviteter frister, med mindre dere foretrekker en tur med shopping og kafeebesøk.

dansommer feriehusutleie i Øster Hurup har 30 års erfaring med utleie av sommerhus i Øster Hurup. Vi kjenner området og våre boliger godt. Vår salgsavdeling er klar til å veilede dere i deres søk om et perfekt feriehus i Øster Hurup. Allerede nå vil vi ønske dere en riktig avslappende ferie i deres sommerhus i Øster Hurup