search

Lei sommerhus i Havneby

dansommer feriehusutleie i Havneby har i mange år tilbudt sommerhus på Rømø. Byggeboomet i 2000 resulterte i mange moderne sommerhus i Havneby. Noen ligger direkte ved havnen, noen andre ved golfbanen og resten ned mot Sønderstrands skjønne sandstrand. Et sommerhus i Havneby har gåavstand til flere restauranter, innkjøpsmuligheter, Links-golfbanen, Rømø Leke- og Labyrintpark og fergen til Sild. Det er feriehustradisjon og familievennlige fornøyelser som kjennetegner våre ferieboliger i Havneby.

Når stranden trekker, kan alle gå til Sønderstrand til fots eller ta bilen til Lakolk. dansommers feriehus på Rømø begrenser seg ikke kun til Havneby. Du kan også leie hus i bl.a. Lakolk og Sønderstrand ved Vesterhavet, Kromose ved Vadehavet og Bolilmark/Toftum på nordøya. Sykkelstier krysser øya på langs og tværs. Slik gir en feriebolig i Havneby eller ethvert annet område gode muligheter for å kaste seg på sykkelsetet og nyte den avvekslende naturen. Dra forbi kirken og de imponerende kommandørgravstenene eller dra opp til museet Kommandørgaardens spennende utstilling i Juvre.

dansommers gir deg også mulighet for å kjøre til fastlandets vakre gamle byer, Ribe og Tønder. Det er kun ca. 40 min. kjørsel fra deres sommerhus i Havneby og den hyggelige gågaten i grensebyen. Familiens badenymfer vil trolig trekkes mot Skærbæk Fritidssenter, hvis ditt sommerhus i Havneby er inkl. gratis badeland.