search

Lei sommerhus ved Kjul Strand

Ønsker familien å leie sommerhus i Nordjylland? Da er Kjul Strand et godt valg! Kjul Strand ligger øst for Hirtshals spennende fiskemiljø med Lilleheden Plantasje i bakgrunnen. Stranden i Kjul er en fin sandstrand med sanddyner. dansommers område med feriehus ligger like ved stranden og de åpne strandengene.

Opplevelsene står i kø ved Kjul Strand. Et besøk i Skagen er et must. På veien dit vil vi også anbefale at dere ser Råbjerg Miles ørkenlandskap og Ørnereservatet i Tuen. Pakk med en matkurv fra deres feriebolig og besøk Tversted sanddyneplantasje med en skogsjø-idyll uten like. På en eventuell gråværsdag tilbyr de driftige kjøpstedene Hjørring og Frederikshavn perfekte muligheter for shopping. På veien hjem til deres kan dere langs de hyggelige småveiene stoppe og kjøpe friske grønnsaker fra små veiboder.

dansommer har et bredt utvalg av sommerhus i Kjul. Med 30 års erfaring i feriehusutleie ved Kjul Strand kan dansommer hjelpe deg å finne perfekte sommerhus i Kjul. Våre dyktige medarbeidere står parat til å hjelpe deg og din familie med deres ferie i Danmark.