search

Lei sommerhus i Lønstrup

Lønstrup er en ferieperle ved Vesterhavet, som har klart å bevare sin autentisitet og opprinnelige sjarme. Det er spredt bebyggelse med sommerhus på begge sider av Lønstrup som består både av eldre hus, samt helt nybyggede ferieboliger omgitt av den vakre og litt barske naturen. Lei sommerhus i Nordjylland og opplev den flotte naturen som omgir akkurat Lønstrup!

I Lønstrup venter det ubegrensede fornøyelser for store og små. Det er helt spesielt å oppleve en solnedgang over Vesterhavet fra den imponerende Rubjerg Knude. Det er virkelig et minne for livet! At dagene her er lengre enn i det øvrige Danmark er med på å sikre uforglemmelige feriedager. En naturlig følge av de lange sommerdagene er at det statistisk er flere solskinnstimer i Lønstrup enn noen annen del av Danmark! Det er såklart en av grunnene til å velge en ferie i et sommerhus i Lønstrup.

Besøk eventuelt Skagen og Råbjerg Miles ørkenlandskap. På en eventuell gråværsdag tilbyr de driftige kjøpstedene Aalborg og Hjørring perfekte muligheter for shopping. Vår anbefaling: Pakk med en matkurv fra deres sommerhus i Lønstrup og besøk Tversted Sanddyneplantasje med en skogsjø-idyll helt uten like. På veien hjem til deres feriehus i Lønstrup kan dere langs de hyggelige småveiene kjøpe friske grønnsaker fra små veiboder. dansommer feriehusutleie i Lønstrup har god ekspertise på området og hvis dere trenger hjelp til å planlegge deres ferie, står vi beredt til gi gode råd og tips!