search

Lei sommerhus ved Nørlev Strand

For mange er en ferie i sommerhus i Nordjylland selve begrepet på "ferie". Det er ikke uten grunn. Det er et faktum at ved Nørlev Strand er det flere solskinnstimer enn i det øvrige Danmark. Strendene ved Nørlev Strand er fine sandstrender som ligger bak ferieboligene og sanddynene. I tillegg står opplevelsene i kø for å bli utforsket ved Nørlev Strand. Det er en unik opplevelse å se en solnedgang over Vesterhavet fra stranden, eller aller best, fra den imponerende Rubjerg Knude.

Et besøk i Skagen er et must under ditt opphold i sommerhus ved Nørlev Strand. På veien dit vil vi anbefale at du drar til Råbjerg Miles ørkenlandskap. Eller pakk med en piknikkurv fra deres feriehus ved Nørlev Strand og besøk den vakre skogsjø-idyllen i Tversted Sanddyneplantasje. På vei hjem til deres sommerhus ved Nørlev Strand  kan dere langs de hyggelige småveiene kjøpe friske grønnsaker fra små veiboder.

Med godt over 30 års erfaring i feriehusutleie ved Nørlev Stran kan dansommer hjelp deg i jakten på drømmeferien i Danmark. Våre dyktige medarbeidere kjenner området og vi står parat til å hjelpe deg med å finne det perfekte sommerhus ved Nørlev Strand til deg og din familie.