search

Lei feriehus i Skagen

I mere enn 100 år har sommerhus i Nordjylland vært synonymt med sommer, sol, strand og ferie i Skagen. De velstående av bybefolkningen "oppdaget" Skagens lykke på slutten av 1800-tallet og med dem kom kunstnerne. Malerne ble spesielt betatt av lyset og det autentiske folkelivet blant bøndene og fiskerne i Skagen. De etablerte en kunstnerkoloni i Skagen og mest kjent er vel Krøyer og familien Ancher. Lei sommerhus i Skagen selv og opplev det verdenskjente lyset!

I Skagen er det et helt unikt miljø året rundt, ikke kun om sommeren. Året rundt hersker det et helt spesielt lys fordi lyset reflekteres av havene på begge sider av Grenen. Vestkysten består av Tannisbukten med serdeles fine sandstrender, et mektig sanddynelandskap. Sanddynelandskapet er mest imponerende i Råbjerg Mile som er en enorm sanddyne som langsomt flytter sitt ørkenlandskap fra vest mot øst. Langs hele kysten mellom de sjarmerende feriebyene ligger det hyggelige bebyggelser med sommerhus i Skagen.

dansommer feriehustutleie i Skagen tilbyr deg og din familie en herlig ferie i Skagen. Vi kan tilby deg sommerhus i Skagen i alle kategorier. Uansett om du søker en stor eller en mindre feriebolig, et hus i luksusklassen med basseng, eller en feriebolig med spesielt utstyr. Med godt over 30 års erfaring i feriehusutleie i Skagen, kan dansommer hjelpe deg å finne det perfekte feriehus i Skagen. Vi står parat til å hjelpe deg og din familie!