search

Lei sommerhus i Tranum

Hvis du velger et sommerhus i Tranum, så har du sikret deg det optimale utgangspunktet for å oppleve Danmark på sitt beste. Leier du sommerhus i Nordjylland, kan du oppleve den herlige sandstranden i Tranum som er opp til 200 m. bred og virker å strekke seg uendelig til begge sider. Bak den flotte sanddynen ligger det hyggelige bebyggelser med ferieboliger, avbrutt av fri natur med sanddyner, store plantasjer og åpne marker.

Uansett årstid vil et sommerhus i Tranum danne base for uforglemmelige feriedager. Om sommeren lokker de perfekte sandstrendene til uendelig badeliv. I kjøligere årstider inviterer den mektige naturen til forfriskende vandreturer i skog, blant sanddyner og langs stranden. På en eventuell gråværsdag lokker Løkken, Blokhus og Aalborg til koselig shoppingtur.

dansommer feriehusutleie tilbyr en lang rekke med flotte feriehus i Tranum. Med et feriehus som base kan man nyte stranden, som må sies å være blant Danmarks aller fineste badestrender. I tillegg er det statistisk bevist, at i Tranum skinner solen mere enn i resten av Danmark. Ha en fantastisk ferie i sommerhus i Tranum!