search

Lei feriehus i Nr. Lyngby

Nr. Lyngby ligger umiddelbart nord for ferieperlen Løkken. Hvis dere skal leie sommerhus i Nordjylland og bestemmer dere for å legge ferien til Nr. Lyngby, da er dere sikret en strålende sommerferie!

Stranden her er en fin, ikke så bred sandstrand nedenfor et høyt stup. Stupet går løpende ned i havet. Landskapet i bakgrunnen er åpent med spredt bebyggelse med ferieboliger, småkratt og grønne marker. Her opplever man til fulle det berømte nordjyske lys som preger de lange, lyse sommerdagene. Her er det strand, fri natur, plass og frisk havluft til alle!

Området med feriehus ved Nr. Lyngby ligger nord for byen, litt tilbaketrukket i forhold til stupet. Deres sommerhus ved Nr. Lyngby vil vanligvis ligge på en grunn som er omgitt av furutrær. Fra deres hus er det kun et par minutters gange til den fine stranden.

dansommer feriehusutleie ved Nr. Lyngby har mere enn 30 års erfaring med utleie av sommerhus i Nr. Lyngby. Vi kan tilby en bredt utvalg av feriehus i området, alt fra hyggelige familiesommerhus til store ferieboliger i luksusklassen med basseng og alt tenkelig utstyr.