search

Lei sommerhus i Saltum

Det attraktive området Saltum ligger mellem Løkken og Blokhus. Stranden i Saltum er en 200 m. bred og hvit sandstrand. For mange som leier sommerhus i Nordjylland er stranden en hovedattraksjonen for de som leier sommerhus i Saltum. Bak stranden ligger det et bredt belte med sanddyner og store naturområder med plantasjer og strandenger. Din feriebolig i Saltum ligger lunt i le i det kuperte området bak sanddynene.

I bakgrunnen ligger den hyggelige byen Saltum med gode innkjøpsmuligheter. Utfluktsmulighetene er også mange. Ta en tur til de driftige badebyene Løkken eller Blokhus eller besøk Børglum Kloster og Rubjerg Fyr. Fårup Sommerland ligger også kun en få minutters kjøretur fra deres feriehus i Saltum.

Hos dansommer finner dere er rikt og varieret utvalg av sommerhus ved Saltum Strand. Vi tilbyr varierende ferieboliger, alt fra hyggelige familiesommerhus til ferieboliger med all tenkelig luksus som f.eks. privat innendørs basseng.dansommer feriehusutleie i Saltum kan garantere at de har et hus som passer deg og din familie!