search

Lei feriehus i Hurup Thy

Thy er et nydelig naturområde som byr på fantastiske opplevelser året rundt. Den vakre kysten, havet og fjorden er et naturlig midtpunkt for ferien i Thy, og området langs kysten og fjorden er perfekt for vandring og vannsport gjennom både sommeren og høsten.

Ferie i vakre naturomgivelser i Thy

Drømmer dere om å leie sommerhus i Danmark? Legg blikket mot Thy hvis du er glad i vann! Thy er en liten, hyggelig region nord for Limfjorden og med kyststrekning til Vesterhavet og Skagerrak. Det er nettop denne kyststrekningen som gjør det så interessant for de som er interesseret i vannsport å leie feriehus i Thy. Området blir ofte omtalt som "Cold Hawaii" pga. sine mange fantastiske surfemuligheter. Klitmøller er blant annet et av Europas beste surfområder.

Et sommerhus i Thy er både for den aktive og den som liker å slappe helt av. Foruten surfing og vannsport, byr Thy på gåstier i f.eks Nationalparken Thy, hvor dere kan nyte den deilige naturen. Å leie feriebolig i Thy er noe som passer alle. Liker dere fotturer og vann, så besøk Thisted som hver mandag i løpet av sommeren har markedsdager. Eller dra til Hurup for litt lokal shopping.

dansommer feriehusutleie i Thy byr på ferieboliger av store variasjoner! Lei sommerhus i Thy og la familien få en ferie de sent vil glemme!