search

Lei sommerhus i Bredfjed

Når man leier sommerhus i Bredfjed kan man forvente store åpne vidder og ”høyt til loftet” med horisonten mot det rike fugle- og dyrelivet. Hvis dere vurderer å leie sommerhus på Lolland, passer Bredfjed perfekt for familien som elsker deilig natur. Det flate landskapet er en av Lollands karakteristika og ferieboligene i Bredfjed ligger på store, deilige naturområder. Hvis dere skal leie feriebolig i Bredfjed, anbefaler vi dere på det sterkeste å besøke naturparken Maribosøyene som er et sant paradis for naturelskere hvor man kan oppleve nattergalen synge!

På Lollands sørkyst, vest for Rødby, ligger våre ferieboliger tett på en bred sandstrand. dansommers feriehus i Bredfjed er faktisk plassert under 500 m avstand til vannet. Bredfjed gir rammer for en rolig ferie hvor man kan slappe av med fiskestangen eller en runde golf. Leier du sommerhus gjennom dansommer feriehusutleie i Bredfjed er du også i kort avstand fra en av Lollands største attraksjoner, Knuthenborg Safaripark. Her kommer man i bil tett på de mange villdyrene og safariparken har nyheter hver eneste sesong og er dermed alltid verdt et besøk.

Fra ditt sommerhus i Bredfjed er det også kun en halv times biltur til Lollands største by Nakskov. De mange bindingsverkhusene, kjøpmansgårdene og varehusene som du finner i Nakskov forteller om byens storhetstid. I dag er den russiske ubåten et av byens kjennetegn. Et sommerhus i Bredfjed kan også være et godt utgangspunkt for en dagstur til Tyskland via Rødby-Puttgarden.