search

Lei sommerhus i Hyldtofte Østersøbad

Lei sommerhus på Lolland og opplev Hyldtofte Østersøbads deilige natur og hav! I Hyldtofte Østersøbad finner du nemlig Sør-Lollands beste og mest barnevennlige sandstrand, og ca. 10 km øst for Rødby finner du våre ferieboliger. De ligger ved stranden som er merket med ”Det Blå Flagg” for god badevannskvalitet og er best blant de 40 strendene på den 600 km lange kyststrekningen på Lolland. Det vil si at å leie sommerhus i Hyldtofte Østersøbad betyr badeferie av beste kvalitet.

På en overskyet dag kan vi anbefale å sykle av sted på en av Lollands 25 sykkelruter for å oppleve den vakre naturen. Å leie sommerhus i Hyldtofte Østersøbad gir dere tilgang til 650 km med sykkelstier. Selv de meget utholdende kan bli utfordret. Et feriehus i Hyldtofte Østersøbad gir også mulighet for skjønne spaserturer på dikene i kveldsskumringen.

Lollands største attraksjoner er Knuthenborg Safaripark og den vakre kjøpstaden Maribo med domkirke og Maribosjøene som kan nås innen 30 min. med bil. Et sommerhus i Hyldtofte Østersøbad kan huse 6-18 personer, 1-3 baderom og 3-6 soverom. Det gir plass til alle. Å leie feriehus gjennom dansommer feriehusutleie i Hyldtofte Østersøbad er porten til frisk luft, åpne vidder, deilig hav og den store horisonten.