search

Lei feriehus i Ribe

Ribe ble for første gang omtalt rundt år 860 da Nordens apostel, Ansgar, fikk lov til å grunnlegge en kirke på stedet. Vikingene hadde da allerede etableret en driftig handelsplass og byens lange historie rommer derfor en stor del av den danske kulturarven. Hvis du vil oppleve en rik kulturav når du leier sommerhus ved Vesterhavet, da skal du leie sommerhus i Ribe!

Området ved Ribe er gammelt grenseland. Inntil 1920 var en del av bukten, som hører til de vakreste vannstrekninger i Danmark, en del av grensen til Tyskland. Området strekker seg fra den moderne havne-, fiske- og kulturbyen Esbjerg i nord, over de store inndammede områdene langs Vadehavet, til Danmarks eldste og best bevarte by, Ribe.

Det som er veldig spesielt i Ribe er Vadehavet med Grådyb, Knude Dyb og Juvre Dyb tidevannsområder med en tidevannsforskjell på helt opp til 1,8 m. Dette gjør at 60-70% av Vadehavet er tørrlagt ved normalt lavvann. Leier du sommerhus i Ribe kan du oppleve dette enestående og fredede naturområdet på egne premisser. Buktens svingete bekker, Sneum Å og Ribe Å inviterer lystfiskeren på fangst og byr samtidig på vakre landskap når du leier sommerhus i Ribe.

En ferie i sommerhus i Ribe byr på heldagsturer til f.eks. Legoland eller Løveparken Givskud Zoo. Bor dere i feriehus i Ribe og liker strandliv, så besøk en av de herlige badeøyene Rømø og Fanø eller de kilometerlange strendene ved Blåvand, Vejers og Henne. Området i seg selv har også mye å by på. De natur- og historieinteresserte vil finne mange interessante utfluktspunkter. dansommer feriehusutleie i Ribe har ferieboliger i de små landsbyene Hviding, Nørre Farup og Seem, som ligger midt blant alle herlighetene i Ribe. Våre feriehus i Ribe finnes i mange variasjoner.

dansommer ønsker dere en fantastisk ferie i sommerhus i Ribe!