search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Niedersachsen

Ønsker du deg en avslappende, men samtidig aktiv ferie i feriehus i Tyskand?Niedersachsen ligger i det nordvestlige Tyskland, og regionens hovedstad er Hannover. Ta en titt på vårt utvalg av ferieboliger i området, uansett om det er ønskelig med et feriehus eller en ferieleilighet. Regionen ligger ut mot Nordsjøen og har mange sjøer, naturreservater og naturparker. Emsland er det største området i Niedersachsen, og her er det noe for alle med tanke på aktivitetsmuligheter. Emsland er det perfekte sted for en familieferie, enten i en ferieleilighet eller et feriehus.

Sommer med komfort, vann og sport

Fra din ferieleilighet eller feriehus i Niedersachen kan du og familien oppleve vakker natur med elver og sjøer, og nyte friheten og den friske luften. For at ditt opphold i et feriehus eller en ferieleilighet i det nordlige Niedersachsen og Emsland skal bli en førsteklasses ferie, byr Niedersachsen på mange muligheter. Både spa-tilbud hvor du kan slappe helt av og vannsportsmuligheter om du ønsker en mer aktiv ferie.

Feriehus i Niedersachsen

Hvis du i ferien i Niedersachsen ønsker en rolig og fredelig utfluktsdag, kan du reise til Landesgartenschau Papenburg.Her kan man dyrke gønnsaker, og også se skipsbygging. Lei en ferieleilighet eller et feriehus i området,og få en uforglemmelig ferie.