search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Schwarzwald

Er ferie i stressende turistområder ikke noe for deg når du skal leie feriehus i Tyskland? Da kan et feriehus i Schwarzwald i det solrike sørvestlige Tyskland by på fredlig ferieopphold. Ferie i en feriebolig i her er luksus på en annen måte. Her er det ikke materiell luksus det handler om, men derimot den luksus som består av å kunne unnslippe hverdagen i et feriehus, nyte seg selv i nuet og være i ett med den vakre naturen som omfavner ditt feriehus.

Nettopp i høysesonen lokker ferien i feriehus i Schwarzwald med frisk luft, tette skoger og ett utall av vandrestier som gjør deg rik på oplevelser. Her får man endelig mulighet for å fordype seg i de klassiske og kjente Schwarzwald ting, som kukuks-ure, Schwarzwald hus og naturligvis Schwarzwald skinken og kaken. Også deres vin og snaps kan vi anbefale. Utforsk land og lokalbefolkning, naturparker og Titisee (Titisøen). Besøk også noen av byene som f.eks. Feldberg eller den populære kurbyen Baden-Baden når dere leier feriehus her. Om du vil på vandre eller dra på sykkelturer, mor deg i friluften!

Om vinteren i det snødekte landskapet, er et feriehus i Schwarzwald det perfekte valget til din ferie. Her er det et stort valg av muligheter og aktiviteter, også for hele familien og mange med familierabatt.