search

Lei et feriehus eller en hytte i Blekinge

Hvis du skal leie feriehus i Sverige og velger å booke hytte i Blekinge med dansommer, da vil du oppleve en ferie i hva svenskene kaller "Sveriges hage". Her vi du oppleve Sveriges minste landskap, men et stort aktivitetsutvalg. Hvis du vil leie feriebolig i Blekinge er du velkommen til å booke ditt drømmehus online eller ta kontakt med oss på telefon eller mail. 

Ferie ved hav og natur

At Blekinge kallas for Sveriges hage har alt å gjøre med den rike floraen som finnes her. Når du leier feriehus i Blekinge kan du nyte den deilige skjærgården og de mange holmene som beriker området. Utenfor havnebyen Karlskrona finnes øyer som Sturkö og Tjurkö som man kan dra til med bil. Med våre ferieboliger i nærheten av Ronneby kan dere besøke Barnens Gård som tilbyr mye moro for de minste i familien. Blinge byr også på gode muligheter for fiske, sykling eller golf. For den golffrelste finnes det mange ulike golfbaner i området. Fiskeren derimot bør teste den verdensberømte fisketuren i Mörrumsån. Søk gjerne etter våre feriehus i Blekinge som kalles Fiskehus. Dette er hytter som har ekstrafasilitetet til familien som skal fiske i sin ferie.

Feriehusutleie i Blekinge

Lei en hytte i Blekinge om nyt den deilige og avslappende naturen som kommer med på kjøpet. Alle våre feriehus i Sør-Sverige er privateide, noe som gjøre at vi har et stort og variert tilbud av hytter hos vår søta bror. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å benytte deg av våre feriehusutleie i Blekinge og finne drømmehuset til deres ferie i Sør-Sverige! Book din hytte i Blekinge online, eller ta gjerne kontakt med oss får hjelp og gode tips til ferien! Vi ønsker dere en riktig god ferie med ehos være kjære nabo!