search

Lei et feriehus eller en hytte på Gotland

 

dansommer feriehusutleie i Sverige tilbyr ca. 3000 hytter til utleie hos vår søta bror. Hvorfor ikke legge ferien i "hjemmelige" trakter og oppleve en ordentlig svensk ferie? Å bo i private rammer når man leier hytte på Gotland er et godt valg hvis man ikke vil reise langt med fly eller bil. Vi har et stort utvalg av hytter til utleie på den herlige ferieøya Gotland som er en feriefavoritt hos mange. Å leie hytte på Gotland er et utmerket ugangspunkt for en deilig ferie i vært kjære naboland!

Ferie på ferieøya

For barna fins det utrolig mye å oppleve når man leier feriehus i Sverige. Fornøyelsesparker, ridning, karuseller, Pippi Langstrømpe, dyreparker, badeliv og mye, mye venter på deg og de yngste i familien. Til og med vinteren er en aktiv årstid på Gotland. Hvorfor ikke dra på vinterferie i Sverige ved å leie en feriebolig på Gotland hos dansommer? Blå himmel, solstek, nysnø og et par minusgrader vil gjøre deres vinterferie på Gotland perfekt! Vi kan naturligvis ikke garantere sol og snø, men vi kan garantere dere en et feriehus på Gotland som gir dere en minnerik ferie, uansett sesong!

Feriehusutleie på Gotland

dansommer leier ut privateide hytter i Sverige hvor alle har blitt inspeksert av våre representanter før de har blitt en del av vårt sortiment. Hvis du vil leie feriehus på Gotland, så kan du booke direkte på vår hjemmeside eller ta kontakt med vår kundeservice på telefon eller mail. Velkommen til dansommers hytter på Gotland! Vi ønsker dere en flott ferie!