Kattegatcentret

Få rabatt på inngangen til Kattegatcentret

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Spesialtilbud i Kattegatcentret - halv pris på billetter

I perioden 27. juni til 9. august tilbyr Kattegatcentret billetter til halv pris.

Det er derfor mer fordelaktig å kjøpe billetter direkte på Kattegarcentret i stedet for å bruke dansommer-tilbudet

Bestill et sommerhus i Jylland og få 20 % rabatt til Kattegatcentret. Her kan du kjenne på spenningen når haiene svømmer rundt deg, padle kajakk på ishavet, og forelske deg i de søte selene. Uansett om du foretrekker å forbli på land eller kaste deg ut på dypt vann i våtdrakt, har Kattegatcentret et hav av opplevelser for store og små. 

Slik får du rabatt til Kattegatcentret

24 timer etter bestilling av et sommerhus i Jylland, får du tilgang til en rabattvoucher i din MyBooking.

Denne kan du skrive ut og ta med deg til Kattegatcentret. Rabatten trekkes fra ved inngangen, og voucheren skal fremvises sammen med et gyldig leiebevis fra dansommer.

Rabatten gjelder i 2020 og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud

Foring og trening av haier

I Kattegatcentret kan du daglig oppleve haitrening i den tropiske tanker, som for alvor gir deg innsikt i livet til disse fascinerende skapningene. De store rokkene danser i overflater, mens haifinnene skjærer seg gjennom vannet, og det skarpe tannsettet forsyner seg av flyndre fra dyrepasserens hånd. Stå nærme om du tør, eller se det hele fra haitunnelen, der det kun er seks centimeter som skiller deg og haiene. 

For de minste venter lekehjørner og små bassenger der barna kan se og røre. På vannlekeplassen utenfor kan det plaskes, krypes og kravles blant de store havdyrene. 

250 havdyrarter

På Kattegatcentret ser du ikke bare inn i akvariene – du kan også komme tett på livet under vann. Her finnes åpne akvarier med vannsprøyt, lukt og lyd, og i flere mindre bassenger kan du «klappe» en hai, leke gjemsel med flyndrene og holde krabber og sjøstjerner. Du kan også dykke ned og oppleve det hele på veldig nørt hold. Mer enn 250 forunderlige, fargerike arter venter på å gi deg en fantastisk ferieopplevelse. 

Les mer om åpningstider og dykk ned i et hav av opplevelser: kattegatcentret.dk

| Administrator
(Publisert første gang: )