Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Bestill sommerhus til ferien i 2019

Bestill ditt sommerhus for 2019 hos dansommer

Vi er klare for sommerhusferie i Danmark – er du? Nå kan du bestille sommerhus til din ferie i 2019!

Bestill ditt sommerhus i Danmark for 2019 allerede nå! Bli med dansommer til fantastiske Danmark og opplev hvorfor dette er manges feriefavoritt.

Mange velger Danmark som feriedestinasjon år etter år – og det forstår vi godt. Det er få steder det er så deilig å være norsk som i Danmark. Nyt fine feriedager langs landets lange kystlinje, mens barna bygger strandslott og koser seg i vannet. Mange av våre sommerhus i Danmark er familievennlige og legger til rette for flotte feriedager.

Ferieopplevelser for små og store 

I Danmark venter et stort utvalg av fornøyelsesparker og attraksjoner for hele familien. LEGOLAND, Djurs Sommerland, BonBon-Land og Fårup Sommerland er bare noen av fornøyelsesparkene som venter deg der. En dag eller to fylt med berg – og dalbaner vil garantert falle i smak hos hele familien.

En ferie i Danmark betyr ulike ting for forskjellige mennesker, men er det én ting de fleste forbinder med dette fantastiske ferielandet, så er det nok aktivitetsmulighetene. Her møtes du av et stort og variert tilbud for deg som vil være aktiv på ferien. Det flate landskapet gjør dette til et optimalt reisemål for familier som liker seg på sykkelsetet. Nærheten til havet gjør det lett å kaste seg på surfebrettet eller prøve vindsurfing. Dette er også destinasjonen for fiskeentusiasten. 

Bestill ditt sommerhus i Danmark

dansommer formidler sommerhus i hele Danmark. Hva med et sommerhus med eget svømmebasseng? Det vil helt klart være en suksess både hos små og store. Se vårt store utvalg av sommerhus her på våre nettsider og sikre deg ferien i 2019 allerede i dag.