Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Businesshus

Til avslappede arbeidsdager uten skjorte og slips!

Har du og din arbeidsplass lyst til å holde deres neste firmaarrangement under hyggeligere og mere uformelle forhold end det dere pleier?
Eller er du en av dem som av forskjellige årsaker gjerne vil kunne kombinere ferie og arbeid?

dansommers businesshus er markert med  symbolet og er særlig velegnede til firmaarrangementer av forskellige arter. 

dansommers businesshus legger de perfekte rammer for forskellige firmamøter og –arrangementer slik som seminarer, workshops, direktørmøter, medarbeidersamtaler, minikongresser og mye annet. Husenes avslappede og inspirerende atmosfære virker fremmende for kreativiteten og team-ånden. 

Bli bedre kjent med kollegaene dine

Pausene i dagens program kan med fordel benyttes til å puste inn den forfriskende havluften og komme ut i de naturskjønne omgivelsene. I det store bildet er dere i et feriehus sammen på en helt annen og mer avslappet måte enn på et kontor eller i et tradisjonelt møtelokale.


Sett også av tid i programmet til et deilig morgenmåltid som en god start til dagens møter. Tilbered også middagen sammen i det moderne og velutstyrte kjøkkenet når det er blir kveld, samtidig som dere nyter et godt glas rødvin med mye latter og glede.

Førsteklasses feriehus

Alle våre businesshus er av høy kvalitet med topmoderne utstyr. Dessuten har samtlige hus eget spabad og minst 4 dobbeltsoverom. I mange av husene vil det også være gratis internettadgang. For DKK 125,- pr. seng står sengene klare med nytt sengetøy ved ankomst. Da behøver dere ikke å tenke på slike praktiske detaljer.

Jobbe i ferien?

Der er vel neppe noen som synes det er gøy å måtte jobbe i ferien. Men av og til kan det dukke opp arbeidsoppgaver som på gjøres unna i ferien. I disse tilfellene er dansommers businesshus ideelle og en god løsning for hele familien, fordi disse husene er alltid komfortable som tilfører deres ferie noe ekstra – helt uten ekstra kostnader.

Hvis dere har noen spesielle ønsker til oppholdet i et businesshus, kan dere alltid kontakte dansommers kundeservice som vil kunne hjelpe dere. Kontakt oss på tlf.: 21 99 90 00, fax: 21 99 90 15 eller e-mail: dansommer@dansommer.no.