Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Danmark – hele familiens feriefavoritt

Danmark er og forblir nordmenns favorittdestinasjon for feriehusferie!

family inside holiday house
I generasjoner har nordmenn satt pris på sin ferie i deilige Danmark. At vi har et ønske om å reise tilbake år etter år er den største bekreftelsen på dette. Med kilometervis av hvite sandstrender, sjarmerende småbyer og korte avstander er det lett å forstå hvorfor det er et så yndet ferieland for nordmenn. Danmark er hygge, nærhet, opplevelser og kvalitet. Bor du i feriehus får du nyte alle disse høydepunktene etter dine ønsker fra orkesterplass. 
 
Mange har vokst opp med den årlige sommerferien til Danmark, og reiser tilbake også når egen familie er stiftet. Gleden er stor over å kunne dele de samme gode ferieopplevelsene man  hadde som liten med sine egne barn. Enten man vil bo med nærhet til stranden, ha panoramautsikt mot det bølgende landskapet, eller ved en sjarmerende landsby, har dansommer feriehus over hele Danmark perfekt for ferie med familie og venner. 

Bestill sommerhus – start ferien med DFDS

Bestiller du ditt neste sommerhus i Danmark, kan du starte ferien allerede om bord DFDS på ruten Oslo - København. Mellom 1.11.2018 og 31.3.2019 får du 30 % på sjøreisen med DFDS (gjelder ikke MiniCruise). Tilbudet gjelder for både bil og lugar i perioden 1.5 - 31.8.2019.

DFDS er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Bestiller du ditt feriehus gjennom dansommer kan du ta sjøveien til og fra København. DFDS tilbyr daglige avganger, så la ferien starte allerede om bord. Nyt den friske sjøbrisen og solstrålene på dekk mens barna koser seg i bassenget, eller la barna prøve seg som sjørøvere på skattejakt i barnas piratklubb. Kos dere sammen om bord. Uansett hvor ferden går videre våkner dere uthvilte neste morgen. 

24 timer etter du har bestilt sommerhus hos dansommer får du tilgang til våre kundefordeler på din MyBooking-side. Herfra kan du følge linken til DFDS, der du bestiller sjøreisen direkte. Bestill sommerhus i Danmark hos dansommer og start ferien om bord ett av DFDS' passasjerskip.