Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Danmark – hele familiens feriefavoritt

Danmark er og forblir nordmenns favorittdestinasjon for feriehusferie!

family inside holiday house
I generasjoner har nordmenn satt pris på sin ferie i deilige Danmark. At vi har et ønske om å reise tilbake år etter år er den største bekreftelsen på dette. Med kilometervis av hvite sandstrender, sjarmerende småbyer og korte avstander er det lett å forstå hvorfor det er et så yndet ferieland for nordmenn. Danmark er hygge, nærhet, opplevelser og kvalitet. Bor du i feriehus får du nyte alle disse høydepunktene etter dine ønsker fra orkesterplass. 
 
Mange har vokst opp med den årlige sommerferien til Danmark, og reiser tilbake også når egen familie er stiftet. Gleden er stor over å kunne dele de samme gode ferieopplevelsene man  hadde som liten med sine egne barn. Enten man vil bo med nærhet til stranden, ha panoramautsikt mot det bølgende landskapet, eller ved en sjarmerende landsby, har dansommer feriehus over hele Danmark perfekt for ferie med familie og venner. 

Bestill feriehus – start ferien med DFDS

Bestiller du ditt neste sommerhus i Danmark, får du nå 20% rabatt hos DFDS på ruten Oslo - København. Rabatten gjelder alle lugartyper og kjøretøy. 
 
Tilbudet må bestilles innen 27. september, og er gyldig mellom 1. september – 20. desember med unntak av uke 40 og 42.

DFDS er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Bestiller du ditt feriehus gjennom dansommer kan du ta sjøveien til og fra København. DFDS tilbyr daglige avganger, så la ferien starte allerede om bord. Nyt den friske sjøbrisen og solstrålene på dekk mens barna koser seg i bassenget, eller la barna prøve seg som sjørøvere på skattejakt i barnas piratklubb. Kos dere sammen om bord. Uansett hvor ferden går videre våkner dere uthvilte neste morgen. 

24 timer etter du har bestilt sommerhus vil du få tilgang til en rekke kundefordeler i MyBooking, der du finner linken som tar deg til direktebestilling hos DFDS.