Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Danmark – hele familiens feriefavoritt

Bestill sommerhus – start ferien med DFDS

Bestiller du ditt neste sommerhus i Danmark, kan du starte ferien allerede om bord DFDS på ruten Oslo - København.
 
Akkurat nå får dansommers gjester 30 % rabatt på alle lugartyper og kjøretøy hos DFDS. Tilbudet varer kun frem til 29/2.2020, og gjelder for reiseperiode 1/5 - 31/8. Direktelenke til bestilling finner du i din MyBooking 24 timer etter bestilling av feriehus i Danmark. 

DFDS er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Bestiller du ditt feriehus gjennom dansommer kan du ta sjøveien til og fra København. DFDS tilbyr daglige avganger, så la ferien starte allerede om bord. Nyt den friske sjøbrisen og solstrålene på dekk mens barna koser seg i bassenget, eller la barna prøve seg som sjørøvere på skattejakt i barnas piratklubb. Kos dere sammen om bord. Uansett hvor ferden går videre våkner dere uthvilte neste morgen. 

Bestill sommerhus i Danmark hos dansommer og start ferien om bord ett av DFDS' passasjerskip. 

Danmark er og forblir nordmenns favorittdestinasjon for feriehusferie!

Bestill ditt sommerhus for 2019 hos dansommer
I generasjoner har nordmenn satt pris på ferien i deilige Danmark. At vi har et ønske om å reise tilbake år etter år er den største bekreftelsen på dette. Med kilometervis av hvite sandstrender, sjarmerende småbyer og korte avstander er det lett å forstå hvorfor det er et så yndet ferieland for nordmenn. Danmark er hygge, nærhet, opplevelser og kvalitet. Bor du i feriehus får du nyte alle disse høydepunktene etter dine ønsker fra orkesterplass. 
 
Mange har vokst opp med den årlige sommerferien til Danmark, og reiser tilbake også når egen familie er stiftet. Gleden er stor over å kunne dele de samme gode ferieopplevelsene man hadde som liten med sine egne barn. Enten man vil bo med nærhet til stranden, ha panoramautsikt mot det bølgende landskapet, eller ved en sjarmerende landsby, har dansommer feriehus over hele Danmark perfekt for ferie med familie og venner. 

Sommerhus i Danmark

Oppholdet i et sommerhus er fortsatt en skikkelig familieopplevelse. I en tid der balanse mellom arbeid og fritid er viktig, har ferien blitt årets pusterom for mange. I et sommerhus fylles dagene med kvalitetstid – ja, det er nesten inkludert. Her venter ro til å snakke om alt det ikke blir tid til i en travel hverdag. I ferien er det rom for nye og spennende samtaleemner. Her skapes minnene familien vil snakke om i fremtiden.

Om sommeren fylles feriehuslivet med lyse netter, summende insektsliv, turer til stranden og grilling på terrassen. I sommerhuset er det endelig tid for å være sammen. Det er heldigvis ingenting som haster. Det er deilig å kunne tilbringe hele dagen omgitt av myke sanddyner og skvulpende hav. Det vakre, danske naturlandskapet rundt sommerhuset blir hele familiens lekeplass i løpet av ferien.

I dag har mange sommerhus moderne fasiliteter, som eget svømmebasseng og trådløst internett. Det er fortsatt morsomt å spille fotball på plenen, bygge fantasifulle sandslott, spise jordbær med melk og nyte en god bok på solstolen. Noen ting forandrer seg aldri.

Danmark kan friste med mange gode ferieregioner, som alle har noe å tilby deg som gjest. Synes du det er vanskelig å bestemme deg for akkurat hvor du skal leie sommerhus? La deg inspirere av våre feriefavoritter i Danmark. 

Sommerferie på Djursland

Djursland har en lang kystlinje med flotte strender. Flere av sandstrendene i området har miljøsertifikatet Blått Flagg, og du kan forvente gode fasiliteter. Nord på Djursland kan du besøke to av de gamle fiskerbyene, Bønnerup og Grenå. Her kan du det være at du ser fiskere i sving, og ved havnene får du kjøpt fersk fisk og sjømat rett fra havet. 
La naturen rundt sommerhuset på Djursland bli familiens lekeplass i løpet av oppholdet. Regionen har mange flotte naturområder, men det aller fineste og mest kjente er nok nasjonalparken Mols Bjerge. Her venter familievennlige turmuligheter i unikt istidslandskap, og spennende kulturhistoriske severdigheter, som Kalø Slotsruin. 
 
Leier du feriehus på Djursland med barn hører en tur til Djurs Sommerland med. Nordens største sommerland kan friste med over 60 attraksjoner for både store og små. 

Feriefavoritten Sør-Jylland

Leier du et sommerhus i Sør-Jylland venter det alltid spennende opplevelser rundt hvert eneste hjørne. Er du på utkikk etter en destinasjon med barnevennlige strender, gode aktivitetsmuligheter og vakker natur, er Jylland for deg. 
 
Mange velger et feriehus i Jylland på grunn av de fantastiske aktivitetene som befinner seg rett i nærheten. Ta med familien til LEGOLAND, badelandet Lalandia og Givskud Zoo. 

Solskinnsøya Bornholm

På den fantastiske ferieøya Bornholm venter noen av Europas beste sandstrender, idylliske småbyer og spennende attraksjoner. Lei et sommerhus på Bornholm og opplev én av Danmarks vakreste øyer. Tilbring deilige feriedager på stranden, eller prøv deg på aktiviteter som golf, surfing, havkajakk, klatring og fotturer. På Bornholm kan du feriere selv etter at fellesferien er over -  her holder nemlig havet seg varmt helt ut i september. De mange klippene er som små lager for solenergi, og holder vanntemperaturen høyere og lengre enn andre steder i Danmark.