Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Bestill sommerhus til ferien

Vi er klar for sommerhusferie i Danmark – er du?

Det er så mange deilige områder i Danmark hvor du og din familie kan nyte ferien. Langs landets lange kystlinje ligger alt til rette for en herlig ferie nær havet, og sommerhusene som ligger aller nærmest strendene er blant de aller mest populære i vårt store utvalg. Benytt nærheten til havet til å ta et friskt morgenbad, eller nyt den vakre solnedgangen fra terrassen.

Opplevelser for enhver smak

Grønne skoger, innsjøer, vakre åser, elver og bakketopper inviterer til herlige naturopplevelser. Den danske naturen er perfekt for både rekreasjon og aktiv ferie på sykkelsetet eller til fots. Pakk med niste og finn en grønn flekk hvor dere kan nyte solen og spise lunsj i godt selskap i vakker, dansk natur.

Danmark byr på opplevelser for store og små. Morsomme fornøyelsesparker med berg-og-dalbaner, vannland og karuseller ligger spredt over hele landet. Et hav av museer med utstillinger av alle slag finner dere også enkelt på ferie i Danmark. Hyggelige handelsbyer med sjarmerende gågater og større byer med sine mange butikker kan passe godt for den shoppinglystne. De mange slott og herregårder er også fine utfluktsmål, hvor dere kan leke grever og grevinner for en dag.

Feriedager med massevis av aktivitet og morsomme opplevelser

Ferie i Danmark er perfekt for deg som gjerne vil være aktiv. Både til lands og vanns kan dere få bevegd kroppen, samtidig som dere får massevis av nye og morsomme opplevelser sammen. Lei en kano og padle ut på en av de mange innsjøer og elver, eller hopp på sykkelen og rull ned til den lille gårdsbutikken langs veien hvor dere kan forsyne dere med poteter, jordbær og andre lokale spesialiteter. Ta med fiskestangen og prøv lykken i innsjø eller havet, eller mål krefter med surfebrettet. Når solen står høyt på himmelen er det perfekt å nyte dagen på stranden. Med lek i sand og vann legges grunnlaget for gode ferieminner for hele familien.

Danmark er ikke langt unna, men samtidig en helt annen verden. Hos dansommer finner du et bredt og variert utvalg av sommerhus i hele Danmark