search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Tsjekkia

Vil du prøve noe litt annerledes enn et  sommerhus i Danmark? Vi kan anbefale Tsjekkia som er et ettertraktet feriemål hvor vi har mange, flotte ferieboliger! Tsjekkia byr på en lang og rik historie og naturmessig står opplevelsene i kø for de som benytter seg av dansommer feriehusutleie i Tsjekkia! Ta med familie, venner eller kjæresten til et av våre feriehus i Tsjekkia og opplev den herlige naturen som omringer ditt hus. Utallige sjøer, elver, skoger, helsebringende kilder og vakre fjellområder gir gode muligheter for rafting, klatring, vandring, mountainbiking, sykling, vannsport, tennis, golf og avslapping for de som ønsker det. Som du skjønner er det mange muligheter i dette flotte landet. Ikke nøl med å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Tsjekkia hvis du ønsker deg en unik ferie!

Ferie i Tsjekkia

Med sin beliggenhet i Europas hjerte, er Tsjekkia gjennom tidene blitt påvirket av mange forskjellige kulturer som alle har vært med på å sette sitt preg på den tsjekkiske kunsten, kulturen og arkitekturen. Her finner du historiske monumenter, gamle klostre, velbevarte slott, borger og små landsbyer fra Middelalderen.  Ta utgangspunkt i en ferieleilighet eller et feriehus i Tsjekkia og la deg begeistre av landets kulturhistorie! Tsjekkia er også en ypperlig destinasjon for deg som ønsker en avslappende ferie da landet er kjent for sine mange kurbad som ligger både i sentrum og den koselige gamlebyen. De vestbøhmiske kurbadene har gjennem århundrer vært et møtested for kjendiser fra hele Europa. Vi kan absolutt anbefale å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Tsjekkia og tilbringe dagene i landets helbredende varmekilder! Med et feriehus i Tsjekkia bor du aldri langt fra de mange kurbadene! Mere avslappende blir det ikke! 

Det tsjekkiske kjøkken

Spør hvilken som helst Prahaborger om hvilke retter som er typiske for Tsjekkia, og nesten alle vil svare deg at det er "vepřo-knedlo-zelo" som består av svinekjøtt, kål, knødler. Landet kan også friste med mange andre velsmakende retter med alt fra hjort, fisk, røkt kjøtt til ville sopper. Du vil også oppleve at i Tsjekkia finner du mange forskjellige restauranter, alt fra asiatisk, fransk, italiensk til mindre kjente kjøkken som f.eks. det afghanske kjøkken. Selvsagt skal vi ikke glemme de mange pubene og kafeene som serverer klassisk tsjekkisk mat. Hvis du er interesset i drikke, kan du glede deg over at Tsjekkia har et stort sortiment av forskjellige øltyper! Hvis du velger å leie feriehus i Tsjekkia er det også såklart mulig å lage en rekke delikatesser på eget kjøkken!

Hovedstaden Praha

Opplev Praha fra en av våre utleieobjekter. Byen med sine hundre tårn er en av de vakreste og best bevarte byene i Europa. Praha er en arkitektonisk perle med en 1000 år lang historie. Her opplever man en helt spesiell stemning når man går på de brosteinsbelagte gatene, de maleriske torgene, broene og de små ølstuene. Hvis du leier feriehus i Tsjekkia er du garantert en herlig opplevelse med mange severdighetene som finnes i hele landet og spesielt i hovedstaden. Gå på teater, konsert eller i operaen. Reis på en seiltur på Moldau, shop i de mange klesbutikkene, gå på museum og utstillinger. Alt dette og mye mer kan du oppleve ved å benytte deg av dansommer feriehusutleie i Tsjekkia! Vi sikrer deg den mest uforglemmelige ferien i Tsjekkia!