Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Sykkelutleie

Lei sykler til sommerhusferien

dansommer tilbyr leie av sykler sammen med sommerhuset i områdene Søndervig, Bjerregaard, Rømø, hele Djursland, hele Sjælland og øyene. Da det er individuelle avtaler i de forskjellige områdene, anbefaler vi at du leser om det enkelte område hvor du har valgt å leie sommerhus. Du finner beskrivelsene i menyen til venstre.

Sommerhus og sykler

Tilbringer dere ferien i et sommerhus gir det ekstra frihet når man ikke behøver å starte bilen for å f.eks. kjøpe brød hos bakeren. Eller hva med å sykle en tur til havnen efter is, å cykle en tur til butikken eller pakke en matkurv og bare la pedalene ta dere på eventyr i lokalområdet. Leier dere et sommerhus i et av de områdene i Danmark hvor vi tilbyr leie av sykler, kan dere velge å leie syklene med feriehuset. Da slipper dere å ta med deres egne med hjemmefra.

Hvordan bestiller vi sykler?

Når du har bestilt et sommerhus mottar du en mail fra oss med en link. Når du klikker på den, kommer du inn på din booking, også kalt "My Booking" på vår hjemmeside og her kan du nederst på siden bestille sykler. Du kan naturligvis også bestille sykler via telefon ved det enkelte servicekontor. For området omkring Gilleleje er det derimot litt annerledes. Du kan lese om det på deres side for sykkelutleie menyen til venstre.

Hva koster det å leie sykler?

Prisene er litt forskjellige for hvert område. Du kan lese mere om prisene i hvert enkelt område i menyen til venstre.