Kundefordeler i Danmark

Ta med hele familien på ferie til en hytte eller et feriehus i Danmark! Leier du feriebolig gjennom oss i dansommer får du rabatter og kundefordeler til en rekke spennende aktiviteter, badeland og dyreparker. Se alle de eksklusive tilbudene under og klikk deg inn på tilbudene for å lese mer. Start planleggingen av en morsom og aktiv ferie til Danmark for hele reisefølge! 

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Kundefordeler til Djurs Sommerland

Når du booker et feriehus i Danmark, får du rabatt på billetter til Djurs Sommerland på Djursland. Les mer om rabattene og hvordan du innløser dem. 

I Djurs Sommerland er det bare morsommere for alle. Se frem til 9 fantastiske temaland, Danmarks største berg- og dalbaner, det enorme badelandet og over 60 attraksjoner for både små og store barn.

Kom og opplev hvorfor Djurs Sommerland er kåret til "Europas beste familiepark 2019" og Årets Forlystelsespark i Danmark 2020".  

Se kundefordelene til Djurs Sommerland

Les om rabatten til Djurs sommerland
 

LEGOLAND®

LEGOLAND® er et yndet feriemål for mange småbarnsfamilier. Leier dere et feriehus i Danmark, kan dere dra nytte av våre gunstige rabatter til LEGOLAND® gjennom kundefordelene hos dansommer. 

Se kundefordelene til LEGOLAND

Les om rabatten til LEGOLAND

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland ligger på Nordjyllands vakre vestkyst, og er helt klart verdt et besøk dersom dere leier et feriehus i Nordjylland for hele familien. Og som en av kundefordelene hos dansommer, får du rabatt ved inngangen til Fårup Sommerland. 

Hos dansommer får du kundefordeler og rabatt ved Fårup Sommerland

Les om rabatten til Fårup Sommerland

BonBon-Land

Hvis dere bestemmer dere for å booke et feriehus i deilige Danmark, kan dere også dra nytte av våre gode tilbud til BonBon-Land, som del av kundefordelene hos dansommer. 

Se dansommers kundefordeler til BonBon-Land

Les om rabatten til BonBon-land

Knuthenborg Safaripark

Høres det ikke spennende ut å få en snert av Afrika med når dere leier et feriehus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster? Hos dansommer inkluderer kundefordelene rabatt til Knuthenborg Safaripark, hvor dere kan få se tigre, nesehorn og sebraer og rundt 70 andre eksotiske dyrearter. 

Se dansommers kundefordeler til Knuthenborg Safaripark

Les om rabatten til Knutenborg Safaripark

Ree Park - Ebeltoft Safaripark

Se verdens eksotiske ville dyr helt tett på i Ree Park utenfor Ebeltoft! Få en opplevelse dere sent vil glemme når dere leier feriehus hos dansommer. Se de gode rabattene du får til Ree Park gjennom våre kundefordeler og hvordan du innløser dem. 

Kundefordelene hos dansommer inkluderer rabatt til Ree Park

Les om rabatten til Ebeltoft Safaripark

WOW Park

Bli med til WOW Park, og opplev en annerledes attraksjon med aktiviteter og utfordringer for hele familien. Leier dere et feriehus hos dansommer, får dere 15 % rabatt ved inngangen til WOW Park.  

Les om rabatten til WOW Park

Sagnlandet Lejre

Bli med tilbake i tid i Sagnlandet Lejre! Her kan hele familien få oppleve hvordan livet var for flere tusen år siden. Leier dere et feriehus på Sjælland eller øyene, får dere rabatt til Sagnlandet Lejre gjennom dansommers kundefordeler. 

Se våre kunderfordeler til Sagnlandet Lejre

Les om rabatten til Sagnlandet Lejre

Kattegatcentret

Tar du familien med på ferie til Jylland, kan dere få rabatt til Kattegatcentret gjennom kundefordelene hos dansommer. Her kan dere la dere fascinere av det spennende og mystiske livet som befinner seg under havoverflaten. 

Se dansommers kundefordeler til Kattegatcentret

Les om rabatten til Kattegatcentret

Universe Science Park

La dere forundre og fengsle i Universe Science Park i Sørjylland, hvor dere finner morsomme aktiviteter og opplevelser for hele familien! Når dere leier et feriehus hos dansommer, får dere gode tilbud hos Universe Science Park med på kjøpet. 

Hos dansommer får du kundefordeler og rabatt hos Universe Science Park

Les om rabatten til Universe Science Park

LEGO® House

Leken og kreativiteten flyter i LEGO® House Billund! Her er dere garantert moro for hele familien. Hos dansommer kan du få rabatt til LEGO® House, når dere leier et feriehus i Jylland.

Hos dansommer får du kundefordeler hos LEGO House Billund

Les om rabatten til LEGO House

Givskud ZOO

Hvem elsker ikke en tur i dyrehagen? Leier dere et feriehus i Jylland hos dansommer, får dere rabatt på inngangen til Givskud ZOO, som en av våre mange kundefordeler. 

Få rabatt til Givskud ZOO gjennom dansommer

Les om rabatten til Givskud Zoo

Gavnø Slot & Go Fly

Få et innblikk i Gavnø Slots mange historier om krigføring, romantikk og ridderlighet på en ferie til Sjælland, Møn, Lolland eller Falster. I tillegg til den spennende historien om slottet kan dere prøve tretoppbanene i Gavnø Go Fly. Få rabatt til Gavnø Slot og Gavnø Go Fly gjennom dansommers kundefordeler. 

Les om rabatten til Gavnø Slot & Go Fly

 

| Administrator
(Publisert første gang: )