Sagnlandet Lejre

33% rabatt med dansommer

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

Leier du et sommerhus på Sjælland, Lolland eller Falster hos dansommer får du 33 % rabatt på entreen til Sagnlandet Lejre.

Du finner rabattkupongen i din MyBooking 24 timer etter bestilling. Denne kan du printe ut og vise ved inngangen til Sagnlandet Lejre. Du får adgang til din MyBooking via lenken i bestillingsbekreftelsen. 

En opplevelse for hele familien

I Sagnlandet Lejre er det ikke kun noe å se på, men også en hel del aktiviteter for hele familien. Seil i stammebåd, lag mel og brødkjeks på jernaldermaner eller let etter skatter i det arkologiske verkstedet. Smak, føl, lukt og lek med fortiden npr den vekkes til live.Så lei et feriehushus på Sjælland eller øyene og opplev oldtiden i Sagnlandet Lejre. Alt etter årstid er det forskjellige opplevelser og aktiviteter. Spesielt om sommeren hvor Sagnlandet besøkes av folk fra alle tidsaldre og det blir til et levende museum. Gå rundt i mellom vikingene og oldtidsfolk og opplev hvordan de levde den gang. Du prøve styrken din med krigertrening eller når du leter efter gamle skjeletter og skjulte skatter som arkeolog for en dag og mye mye mer. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )