Få 15 % rabatt på inngangen til WOW-park

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

Rabattkupongen til WOW-park blir tilgjengelig i din MyBooking 24 timer etter bestilling av sommerhus i Sørjylland eller Vestjylland. Denne kan du skrive ut, ta med deg til parken, og få rabatt ved inngangen.

Husk å sjekke parkens åpningstider før besøket.

Opplevelser for alle

I parken er det morsomme, utfordrende og annerledes opplevelser for hele familien. Mellom de vakre trærne, kan du kaste deg ut i mange forskjellige aktiviteter. Du kan klatre rundt oppe i trekronene, der det er gangbruer og svingbaner. På turen rundt passerer du blant annet fine tretopphytter. Aktiviteter oppe i trærne er for deg med god balanse.

Nede på bakken er det også mange aktiviteter. I de underjordiske hulene kan barna lete etter trollene, som visstnok holder til i WOW-park.

I den morsomme labyrinten kan familien sammen teste stedssansen. Alle aktivitetene foregår i vakre omgivelser, noe som i seg selv er en fin opplevelse.

Ikke glem å hilse på de søte geitene som bor i parken.

Dette kan du oppleve i WOW-park

I WOW-park er det ikke bare fokus på kvalitetsopplevelser, men det er også mulighet til å spise sunn og god mat. I kafeen og restauranten kan du kjøpe mat og drikke som gir masse energi. Her får du blant annet kjøpt pølser uten tilsetningsstoffer fra den lokale slakteren, drikke økologisk juice og gourmetkaffe. Slå deg ned på et teppe under trærne eller benytt deg av parkens benker og bord.

Besøker du parken i høstferien kan du se frem til mye liv og røre. Opplevelser blir ekstra spesiell når trærne har fått på seg høstdrakten sin.

| Administrator
(Publisert første gang: )