Fårup Sommerland

Få rabatt på inngangen til Fårup Sommerland

 

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

Når du har bestilt ditt feriehus i Danmark, får du tilgang til ditt leiebevis via "MyBooking". Etter 24 timer vil du finne rabattkuponger til ulike attraksjoner og fornøyelsesparker i din MyBooking. Skriv ut og lever denne kupongen ved inngangen til parken. Kan du derimot ikke se rabattkupongen i ditt leiebevis, har du dessverre ikke bestilt et sommerhus hvor vi kan tilby billetter. Alle billetter, unntatt de i den danske høstferien, er 2-dagsbilletter, hvor du kan komme inn i Fårup Sommerland hele to dager i din ferie. Begge dagene må ligge innenfor en periode på 7 dager og innenfor leieperioden av sommerhuset. Billettene til den danske høstferien er såkalte høstferiekort, hvor du kan komme inn så mange ganger du vil i høstferien.

Få den perfekte ferien i sommerhus med rabatt på 1- eller 2-dagsbilletter til Fårup Sommerlands mange forlystelser! 

Rett ved stranden i Blokhus og Løkken og likevel helt inne i skogen finner du fornøyelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er en av Danmarks største turistattraksjoner, med massevis av sprø, morsomme og van(n)vittig våte aktiviteter for hele familien: alt fra ville sklier og barnetivoli til Danmarks største og våteste vannland. Her er det mer enn 60 fornøyelser – og når inngangsbilletten er betalt, er alle attraksjonene og Aquaparken gratis. 

Fart, moro og hygge, både for store og små

Skogen er full av opplevelser for hele familien. De yngste kan f.eks. ta en tur i ”Den røde baron”, der de små pilotene selv styrer flyene. En annen av barnas favoritter i Fårup er Ekornårnet, der man blir løftet opp til tretoppenes krone og suser mot jorden i fritt fall. For de større og fartsglade er det heseblesende sklier med toppfart på hele strekningen. Sklien Orkanen går – som den eneste i Norden – både over og UNDER vannet! Det er også mulig å prøve Danmarks raskeste akselerasjon på sklien Lynet, for her blir man skutt av gårde fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.

Eller hva med en tur på Falken, Danmarks raskeste tresklie, eller Virvelvinden, der man bliver kastet opp og ned fra 19 meters høyde samtidig som man roterer rundt. Men Fårup er mye mer enn morsomme sklier. Man kan også boltre seg på f.eks. hoppeputer, tallrike trampoliner, bli med på ridning, kanopadling, skytning, boltre seg på klatrestativer eller ta en tur på den kjempestore lekeplassen. Fremfor alt er Fårup hygge og ekte skogstemning!  

Golføya

I 2018 åpnet Fårup en splitter ny eventyr-minigolfbane med 12 hull. Golfbanen ligger på en egen øy og er tilpasset både barn og voksne med forskjellige ferdighetsnivåer, så her kan hele familien være med - uansett alder og erfaring.  

Danmarks største vannland

I Fårup finner du også Danmarks største oppvarmede Aquapark – og helt nytt er det at vannet i Bølgebassenget nå er oppvarmet til behagelige 27 grader. I Aquaparken kan hele familien suse om kapp på Surfhill, plaske i de ville bølgene i Bølgebassenget eller kjøre sammen i kjempestore baderinger i Vannslangen. Man kan også prøve Vannkanonen, som er verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to loops.

Når vannplaskingen er over og håret tørket kan du utfordre alle sanser på 4D-kinoen eller slappe av og nyte livet i skyggen av trærne og lage mat på det store grill-selv-område, der Weber-grillene står klare – helt gratis. På Fårups spisesteder kan hele familien finne sine livretter – både på gode buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder. De som foretrekker økologisk mat, kan med fordel prøve den 100 % økologiske restauranten, Skovens Pasta – Økologisk Spisested.

Opplevelser av internasjonal klasse!

Fårup ble både i 2015, 2016 og 2017 kåret til den 2. beste fornøyelsesparken i Europa (med under 1. million gjester). I 2015 fikk Fårups personale til og med en internasjonal pris for å gi verdens 3. beste service. I tillegg ble Fårup både i 2012 og 2013 kåret til Nordens beste sommerland - og i 2010, 2011 og 2012 ble Fårup kåret til verdens 3. beste familiepark av det amerikanske magasinet Amusement Today.