Universe Science Park

Spesialtilbud i Universe - halv pris på billetter

I perioden 27. juni til 9. august tilbyr Universe billetter til halv pris.

Det er derfor mer fordelaktig å kjøpe billetter direkte på Universe i stedet for å bruke dansommer-tilbudet.

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Dra til Universe med dansommer

Når du leier et sommerhus i Sørjylland gjennom dansommer, kan du få 25% rabatt på inngangen til Universes forunderlige verden.

Det eneste du må gjøre er å skrive ut rabattkupongen, som du får adgang til i din MyBooking 24 timer etter bestilling. Denne printer du og viser frem ved inngangen.

Merk! Tilbudet skal benyttes i den perioden du har leid sommerhus.

Universe – Sørjyllands største og morsomste opplevelsespark

I Universe venter en spennende verden fylt med fabelaktige opplevelser og attraksjoner. Her kan du kjøre segway, bygge vannrakett, gå på oppdagelse i den virtuelle verdenen eller prøve en av de andre tøffe aktivtetene.

Tør du bestige Sky Trail?

Få motet satt på prøve i den 11 meter høye Sky Trail. Få på sikkerhetsselen, og bryn deg på 25 utfordringer. I den 21 meter lange svevebanen venter et adrenalinkick! Du får på forhånd instrukser av Universe-guidene.

Prøv verdens første ParadropVR

Prøv en imponerende flytur i den nye ParadropVR, som tar deg med på en fantastisk tur med paraglideren over et kupert landskap. Du styrer selv paraglideren opp og ned, alt etter behov. En realistisk følelse av å sveve gjennom luften.

Finn troféene!

Laster du ned Universe-appen, kan du bli med på troféjakt overalt i parken. For å få troféene må du lete etter tallkoder, som gjemmer seg hvor som helst i parken. Noen gjemmer seg bak trær og busker, mens andre får du når har prøvd en opplevelse. Kodene du får, taster du bare inn i appen og så får du en trofé. Alle som deltar i jakten får en premie, men er du den som finner aller flest troféer blir du belønnet med gratis adgang til parken resten av livet. Da er du nemlig like smart som parkens grunnlegger, oppfinneren Mads Clausen.

Opplevelser på Segway

Ta kontroll over Segwayen og test balansen på den dedikerte banen. Det er ikke så vanskelig som det kanskje ser ut som. Len deg frem og du kjører fremover, len deg bakover og det samme gjør Segwayen. Det er din balanse som styrer farten og kursen. En kort instruksjon og du er klar til å trille av gårde.

Prisvinnende hager

I Den Blomstrende Have er det godt å være for både dyr, insekter og mennesker. Hagen er designet av Lise Bollhorn, og med den tok hun bronse i CHP Garden i 2017.

I Bittens Have tas du mer 100 år tilbake i tid, til den gang man anla prydhager på en helt annen måte enn vi gjør i dag. Smak, lukt og plukk fra hagens trær. Du kan ta med deg frø herfra og plante hjemme hos deg selv, dersom du vil. Bittens Have er anlagt av Universe parkens gartnere, under kyndig veiledning fra Bitten Clausen, som også selv har bidratt med frø fra sin egen hage. Bittens Have vant prisen «Årets Hageopplevelse 2017» under CPH Garden 2017.