Ree Park – Ebeltoft Safari

20% rabatt på inngangsbilletten til Ree Park

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Spesialtilbud i Ree Park - halv pris på billetter

I perioden 27. juni til 9. august tilbyr Ree Park billetter til halv pris.

Det er derfor mer fordelaktig å kjøpe billetter direkte på Ree Park i stedet for å bruke dansommer-tilbudet.

Når du leier et sommerhus i Østjylland, får du 20% rabatt på entréen til Ree Park ved Ebeltoft. 

I Djurslands store safaripark venter mange ville inntrykk. På din reise gjennom parkens fire verdensdeler opplever du et univers fullt av fascinerende dyr. I naturskjønne rammer har dyrene god plass til bevegelse og naturlig atferd. Hver dag byr på mange morsomme og spennende opplevelser for hele familien. 

Land Rover Safari 

Nå kan hele familien bli med på en forrykende safaritur over den store savannen. Kom tett på sjiraffer, nesehorn, strutser og mange andre dyr. Dette er en super måte å oppleve mange ulike dyrearter på, og guiden vil fortelle om dyrene du ser. Slik får både barn og voksne en god safariopplevelse! Bli med ut på savannen og nyt synet av Afrikas mangfoldige dyreliv. Her kan du blant annet møte Danmarks eneste sorte nesehorn! Hvordan jager en gepard? Hva er sortbjørnens livsrett? Hvor sterk er en løve? Under dagens mange foringer får du svar på mange spørsmål. 

Naturscene og kamelriding 

På Naturscenen kan du se alt fra kloke griser til fargerike fugler! Her venter store opplevelser i dyreverdenen. Du får også muligheten til å prøve en litt annerledes ridetur - nemlig på ørkenens skip, kamelen. Voksne kan også bli med på turen.

Ville dyreaktivteter

Ikke gå glipp av dagens mange dyreaktiviteter. Vær med når vi sender gepardens frokost av sted i 70 km i timen, når løvene virkelig skal springe for maten og mye annet. 

Dra på oppdagelse på de vakre apeøyene. Her møter du nysgjerrige lemurer, dødningehovedaber og gibbonaber. Flere av apene går fritt rundt og kommer helt tett på deg og din familie på deres vandring gjennom det fascinerende univers. Opplev en verden av fjær, farger og fakta under dagens spennende fugleshow. Kanskje er du heldig og får lov til å holde en av de store rovfuglene på hånden.

Hvordan oppnår jeg rabatten?

Når du har bestilt ditt sommerhus i Danmark, får du tilsendt en mail med din bookinginformasjon. 24 timer etter bestilling får du tilgang til rabattkupongen som gir deg 20% avslag på inngangsbilletten til Ree Park i Ebeltoft. Det eneste du må gjøre er å skrive ut kupongen og vise den ved parkens inngang. 

| Administrator
(Publisert første gang: )