Knuthenborg Safaripark

Få 20% rabatt i Knuthenborg Safaripark

I perioden 27. juni til 9. august tilbyr Knuthenborg Safaripark billetter til halv pris.

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Spesialtilbud i Knuthenborg Safaripark - halv pris på billetter

Det er derfor mer fordelaktig å kjøpe billetter direkte på Knuthenborg Safaripark i stedet for å bruke dansommer-tilbudet.

Bestill et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, og få 20% rabatt på entreen til Knuthenborg Safaripark i perioden du har leid sommerhuset.

Slik får du rabatt

For å få rabatten skal du skrive ut rabattkupongen som du får tilgang til i din MyBooking 24 timer etter bestilling.Ta den med til inngangen i Knuthenborg Safaripark og få 20% rabatt på billettene.

Nord-Europas største safaripark

I Knuthenborg Safaripark, som er Nord-Europas største av typen, er det mange spennende opplevelser for alle. Her kan du oppleve og komme tett på frittgående nesehorn, sjiraffer, sebraer og mye mer. 

Du kan også ta med familien på en reise mer enn 65 millioner år tilbake i tid. Vandre gjennom årets nyhet "Dinosaurskoven", der du vil støte på livaktige og brølende dinosaurer, som Triceratops og Tyrannosaurus Rex. Avslutt dagen i Limpopoland, hvor du kan slå deg løs på vannlekeplassen, eller nyte en deilig frokost, med iskrem og kaffe. 

Dinosaurskoven

Kom tett på de utdødde kjempene fra fortiden i "Dinosaurskoven" - nemlig dinosaurene som vandret på jorden for mer enn 65 millioner år siden. Her kan du se kjemper som triceratops og T-rex! Her møter du også deres nålevende slektninger, emuene, og du kan ta en nærmere titt på ekte fossiler og skjeletter. 

Fantastiske opplevelser med dyr fra hele verden

På den store åpne savannen, blant de ville dyrene og de farlige rovdyrene i Tiger- og Ulveskogen kjører dere selv rundt. Dere kan komme virkelig tett på dyrene på de mange områdene hvor dere kan stige ut av bilen. Du kan også følge Knuthenborgs guider rundt i parken og få høre mange spenndende historier om dyrene.

Opplev tigre, nesehorn, sebraer og mer enn 1000 andre ville dyr på din reise gjennom Afrika, Asia, Australia og tre andre kontinenter i Nord-Europas største safaripark. Du vil møte rundt 70 dyrearter på turen. Noen av dyrene kan du komme tett på, mens de farligere og villere dyrene oppleves tryggest fra bilen.