GIVSKUD ZOOGIVSKUD ZOO

Få rabatt på inngangen til GIVSKUD ZOO

Få en uforglemmelig dag i dyrenes rike i GIVSKUD ZOO nær Billund

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Spesialtilbud i GIVSKUD ZOO - halv pris på billetter

I perioden 27. juni til 9. august tilbyr GIVSKUD ZOO billetter til halv pris.

Det er derfor mer fordelaktig å kjøpe billetter direkte på GIVSKUD ZOO i stedet for å bruke dansommer-tilbudet.

Når du leier sommerhus i Jylland hos dansommer du 20 % rabatt på inngangsbilletten til GIVSKUD ZOO.

Slik får du rabatt

Via lenken til din «MyBooking» vil du 24 timer etter bestilling finne rabattkupong til GIVSKUD ZOO.Klikk deg inn og skriv ut rabattkupongen for GIVSKUD ZOO. Denne viser du ved inngangen til parken og du får rabatt på billettene.

Husk å vise ditt dansommer-leiebevis sammen med rabattkupongen i inngangen.

ZOO og safari

Ta med familien på safari i egen bil, eller bli med GIVSKUD ZOOs safaribuss, og kom helt tett på dyrene. Kjør over den amerikanske prærien med store bisonokser, og opplev den afrikanske savannen, der sjiraffer og sebraer krysser veien like foran dere. 

Fortsett videre inn i løvenes territorium, og føl spenningen når de store kattedyrene lister seg rundt like utenfor bildøren – hvis du tør? Løveflokken i GIVSKUD ZOO er den største i Danmark, så du er alltid sikret å se mange løver. 

I tillegg til løvene kan du se Danmarks eneste gorillaflokk, nesehorn, vannbøfler og mye, mye mer. 

Møt fortidens giganter

I GIVSKUD ZOO kan du bli med på en tidsreise mange millioner tilbake i tid, og oppleve fortidens giganter, dinosaurene. Du kan se 50 forskjellige dinosaurusmodeller i naturlig størrelse, blant annet den store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus Rex. En fantastisk opplevelse for både store og små!

Lek og hygge

Når familien er mette på dyreopplevelser, byr GIVSKUD ZOO på lek, hygge og samvær. Ta turen innom den nordamerikanske tipileiren, der barna kan bake pølsebrød over bål og vaske gull som ekte gullgravere! La barna få fri utfoldelse på de store lekeplassene, mens du slapper av. 

I GIVSKUD ZOO kan du fint bruke en hel feriedag! Det er også mulig å kjøpe mat og drikke i parken, og du er også velkommen til å medbringe egen mat. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )