Rabatt på Djurs Sommerland

Lei et feriehus i Danmark med dansommer og spar opptil 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. I Djurs Sommerland er det bare morsommere for alle. Se frem til 9 fantastiske temaland, Danmarks største sklier, det enorme badelandet og over 60 attraksjoner for både små og store barn.

Oppdag hvorfor Djurs Sommerland har blitt kåret til "Europas beste familiepark 2019" og "Årets forlystelsespark i Danmark 2020."

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Spesialtilbud på billetter - få rabatt på billettene til Djurs Sommerland

Når du bestiller feriehus i Danmark gjennom dansommer, får du rabatt på billettene til Djurs Sommerland. I Nordens största sommerland er det opplevelser nok til flere dager. 

Tilbudet gjelder mellom: 30.april – 24.oktober 2021. Se åpningstider på www.djurssommerland.dk

Dagsbillett – spar 20%

Todagersbillett – spar 15% og besøk parken to ganger innenfor en sjudagers periode. 

Slik kjøper du billetter

Du kan kjøpe billetter ved alle dansommers lokale servicekontor i Danmark. Billettene kan kjøpes når du henter nøkkelen til feriehuset eller ved et senere tidspunkt. 

Det er ikke mulig å få rabatten direkte hos Djurs Sommerland.

  • Billettene må kjøpes ved et av våre servicekontor i Danmark
  • Billettene kan bare benyttes i perioden du bor i et av våre feriehus i Danmark. 
  • Todagersbilletten er personlig. Todagersbilletten spares og skannes igjen ved besøk nummer to, som må skje senest seks dager etter første besøk. 
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 
djurs sommerland

COVID-19 Informasjon 

Før ditt besøk i Djurs Sommerland, anbefaler vi at du leser Djurs Sommerlands COVID-19 informasjon

Det er mulig å benytte alle attraksjoner, men det vil forekomme visse restriksjoner i.f.t. antall personer som kan benytte seg av attraksjonene samtidig. Dette etter gjeldende retningslinjer fra myndighetene.

Morsommere for alle i Djurs Sommerland 

I Djurs Sommerland er det fart, lek og moro for hele familien. Se frem til Danmarks største lysbilder og over 60 morsomme turer for både små og store barn. Oppdag hvorfor Djurs Sommerland har blitt kåret til "Europas beste familiepark 2019" og "Årets fornøyelsespark i Danmark 2020".

Husk at du har fri tilgang til alle parkens turer når inngangsbilletten er betalt.

 

 

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksn

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Prøv også den nye attraksjon, Grisebasserne: En fin hoppetur, der selv de minste kan være med. Gled deg til 11 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.

Tigeren - "Thrill Ride of the Year" i Europa

Er du klar for en opplevelse som biter seg fast? Tigeren i Wild Asia er den høyeste og raskeste attraksjonen i Djurs Sommerlands historie. Tigeren har en toppfart på 100 km/t og en svinghøyde på 45 meter – dette blir garantert en tur du aldri glemmer. I Wild Asia er det også attraksjoner for de minste. Gled deg til familievennlige Jungle Rally og Safaribussen.

Kjenn suset i Danmarks største berg – og dalbaner

I DrageKongen - Europas raskeste og lengste Family Suspended Coaster - er dere garantert et sug i magen, når dere plutselig stuper ned i 85 km/t fra 30 meters høyde. Det er adrenalinrush i verdensklasse, når dere, to ganger, blir skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen. Vilde våghalser må ikke lure seg selv for Piraten, som med sin høyde på 32 meter og toppfart på 90 km / t er kåret til en av verdens beste dalbaner. 

Kæmpe Vandland og over 60 andre attraksjoner

Når du har utforsket de 9 spennende temalandene med de mange attraksjonene, kan du ta med familien for en rolig stund i et av parken mange grøntområder. Du kan også spise deg god og mett i ville vesten, eller i piratenes hemmelige spiskammer. Ikke glem det kjempestore Vandland, der hele familien kan nyte solskinnet ved vannkanten, eller få opp farten i de mange vannskliene. 

Djurs Sommerland - opplevelser til flere dager

Ler mer på; www.djurssommerland.dk

| Administrator
(Publisert første gang: )