search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Sylt

Sør for Rømø ved vestkysten av Schleswig-Holstein ligger øya Sylt sammen med øyene Amrum og Föhr. Er du nysjerrig på hvordan øylivet i et feriehus i Tyskland er? Da er Sylt stedet for deg! Å feriere i en ferieleilighet eller et feriehus på Sylt har blitt mer og mer populært de siste årene. Øya har mange wellness-tilbud, så her kan man få pleiet både kropp og sjel.

Utfluktsmuligheter på Sylt

I tillegg til å nyte roen i et av de mange feriehus på Sylt, er det også mange aktivitetsmuligheter. Sylt er kjent for sine mange spasteder som Westerland, Kampen og Wenningstedt. Den 40 km lange sandstranden innbyr til strandturer med bading, eller til å sitte i en av de mange strandstolene og bare nyte det.  
Fra din ferieleilighet eller feriehus på Syilt kan du dra på utflukter til opplevelsessenteret Naturgewalten. Du kan også besøke museumet "Sylter Heimatmuseum" og fyrtånet i Hörnum. Liker du golf finnes det mange golfklubber på øya, blant annet "Golf Club Budersand". Av andre aktiviteter kan vi nevne tennis og diverse vannsporter. Vil du slippe å lage mat i din ferieleilighet eller feriehus er tilbudet av kafeer, strandbistroer og restauranter på øya stort. Nyt en ferieleilighet eller feriehus på Sylt med hele familien og utforsk denne fantastiske øya.