Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-15:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

COVID-19 status - dansommer

COVID-19 status - dansommer

Hos dansommer gjør vi alt for at hjelpe våre gjester i forhold til konsekvensene av COVID-19 situasjonen. 

Vi håper naturligvis at dere kan gjennomføre det planlagte feriehusoppholdet, men vi forstår usikkerheten i den nåværende situasjonen. Vi ønsker derfor å sørge for at dere er klar over alternativene deres i forhold til oppholdet.

Dere har muligheten til å endre bestillingen deres frem til 40 dager før planlagt ankomst mot et gebyr på 700,- NOK. Dere kan booke om til et annet tidspunkt i år eller neste år enten til samme feriebolig, til en annen feriebolig, eller, hvis dere ønsker det, til en annen av de mange destinasjonene som tilbys av dansommer.

Har dere allerede helt eller delvis betalt den opprinnelige bestilling, vil beløpet automatisk bli overført til den nye bestillingen. Ombookingsgebyret også vil bli tilføyet og skal betales iht betalingsfristene.

Dere kan finne ledige alternativer her: www.dansommer.no . Når dere har funnet det alternativet og perioden som dere vil booke om til, ber vi dere vende tilbake til oss pr. e-post, slik at vi kan foreta ombookingen for dere.

Ønsker du å avbestille bestillingen, vil det være i henhold til våre normale leiebestemmelser, se punkt 6 her: https://www.dansommer.no/leiebetingelser. Gebyret for en avbestilling vil øke jo nærmere til ankomstdato den avbestilles. Hvis dere ønsker å avbestille, ber vi dere gjøre dette skriftlig pr. e-post til dansommer@dansommer.no

Vi opplever i øyeblikket stor pågang i disse ekstraordinære tider, hvilket dessverre gir ekstra svartid på telefon og e-post. Men vær trygg på at vi gjør vårt ytterste for å handtere deres henvendelse så fort som mulig.

Vår kundeservice kan kontaktes på dansommer@dansommer.no eller på telefon 21 99 90 10.