Online Betaling

Når du betaler online hos dansommer er du i trygge hender. Vi har innrettet oss under de høyeste sikkerhetsforanstaltninger slik at dine opplysninger er maksimalt beskyttet. Alle opplysninger sendes i krypteret form under et SSL-sertifikat. Vi lagrer ikke dine kortopplysninger på noe tidspunkt. Vi kontrollerer at det er angitt korrekte opplysninger og deretter trekker vi beløpet.

Betaling i flere rater
Når din bestilling skal avregnes i to rater, krever vi første rate med det samme. Betalingsopplysningene lagres hos våre eksterne samarbeidspartner som er godkjent til slike formål. Andre rate trekkes automatisk på andre rates forfalldsdato. Du blir notifisert via e-mail, hvis du har oplpyst den til oss i forbindelse med din bestilling. Hvis du bestiller flere serviceytelser mellem første og andre rate - f.eks. bestilling av sengetøy - forhøyer vi automatisk beløpet i andre rate tilsvarende.

Hvis du får nytt kort
Hvis du får nytt kort mellom første og andre rates betaling, skal du opplyse oss om det når 2. rate forfaller. Hvis du ikke gjør dette kan betalingen av andre rate nemlig ikke gjennomføres.

Vi aksepterer:

 Mastercard / Eurocard (Gebyr 0,91%)

 Visa (Gebyr 0,91%)