Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Servicekontorer

Servicekontorer

Service på stedet
Alle viktige ferieområder i Danmark er dekket av dansommers nett av servicekontorer. Adressen på det servicekontoret som har ansvaret for ditt leiemål fremgår i de tilsendte reisepapirer.

Nøkkelutlevering
Mot fremvisning av leiebeviset mottar du straks nøkkelen til feriehuset, dog tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen.

Telefon- og telefaxservice
Ønsker du å benytte telefon eller sende/motta en telefax, så hjelper vårt servicekontor gjerne mot godtgjørelse av omkostningene.

Sluttrengjøring
Man er forpliket til å foreta den avsluttende rengjøringen. Vil du allikevel nyte ferieoppholdet til siste øyeblikk, kan du bestille en professjonell sluttrengjøring.
Bestilt rengjøring fritar ikke leieren for plikt til å vaske opp og rydde i og ved feriehuset før avreisen.

Sengetøy/babyseng/barnestol 
Du kan naturligvis leie sengetøy og babysenge/barnestol hos våre servicekontorer. Forhåndsbestilling er dog tilrådelig, slik at alt er forberedt ved ankomst til kontoret.

Sykkelutleie
Du har ofte muligheten til å leie sykler hos våre servicekontorer. Ellers formidler vi alltid kontaktinformasjon til en lokal sykkelutleier.

Slipp å stå i kø
Du kan kjøpe billetter til Danmarks største fornøyelsespark, LEGOLAND, på alle dansommers servicekontorer. Entréprisen er den samme som ved inngangen til parken, men du sparer ventetiden i kø - og kan dermed benytte tiden til opplevelser!