Servicekontorer

Service på stedet
Alle viktige ferieområder i Danmark er dekket av dansommers nett av servicekontorer. Adressen på det servicekontoret som har ansvaret for ditt leiemål, fremgår i de tilsendte leiedokumentene.

Nøkkelutlevering
Mot fremvisning av leiebeviset mottar du straks nøkkelen til feriehuset, dog tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen.

Telefon- og telefaxservice
Ønsker du å benytte telefon eller sende/motta en telefax, så hjelper vårt servicekontor gjerne mot godtgjørelse av omkostningene.

Sluttrengjøring
Man er forpliket til å foreta den avsluttende rengjøringen. Vil du likevel nyte ferieoppholdet til siste øyeblikk, kan du bestille sluttrengjøring hos oss.
Bestilt rengjøring fritar ikke leieren for plikt til å vaske opp og rydde i og ved feriehuset før avreisen.

Sengetøy/babyseng/barnestol 
Du kan naturligvis leie sengetøy og babyseng/barnestol hos våre servicekontorer. Forhåndsbestilling er dog tilrådelig, slik at alt er forberedt ved ankomst til kontoret.

Sykkelutleie
Du har ofte muligheten til å leie sykler hos våre servicekontorer. Ellers formidler vi alltid kontaktinformasjon til en lokal sykkelutleier.

Slipp å stå i kø
Som kunde hos dansommer får du en rekke gode kundefordeler. Du kan blant annet kjøpe rabatterte billetter til flere av Danmarks største fornøyelsesparker på alle dansommers servicekontorer. Entréprisen er den samme som ved inngangen til parken, men du sparer ventetiden i kø - og kan dermed benytte tiden til opplevelser!