Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Spesialtilbud på billetter - få rabatt på billettene til Djurs Sommerland

Bestiller du ditt sommerhus i Danmark gjennom dansommer, får du rabatt på billettene til Djurs Sommerland –  det er opplevelser nok til flere dager i Nordens største sommerland.
 
Tilbudet er gyldig mellom 4.mai – 20. oktober 2019. Parkens åpningstider finner du på www.djurssommerland.dk.
 
Todagersbillet – spar 15% og besøk parken to ganger på én uke
Dagsbillett – spar 20%

Slik kjøper du billetter

Du kan kjøpe billetter ved alle dansommers lokalkontorer i Danmark. Du kan stoppe innom lokalkontoret i løpet av oppholdet eller kjøpe billetter når du henter nøkkelen til feriehuset. Når entreen er betalt, er det fri adgang til alle fornøyelser. 
 
OBS!
 
• Billettene kan ikke kjøpes i Djurs Sommerland, men kjøpes ved et av dansommers lokalkontorer i Danmark. 
 
• Kan ikke kombineres med andre tilbud.
 
Billettene er gyldig gjennom samme periode som feriehuset er booket.
 
• Tilbudet gjelder kun ved kjøp ved et av dansommers servicekontorer. Rabatten kan ikke oppnås ved inngangen til Djurs Sommerland.
 
Billetter for to dager er personlig og kan derfor ikke gis bort til andre. Begge besøkene til Djurs Sommerland må være innenfor den samme uken.
Legg ferien til Danmark med dansommer

Opplev Nordens største sommerland

Er du klar for fart, lek og moro for hele familien? Da kan du glede deg til åtte temaland, Danmarks største berg – og dalbaner, det kjempestore Vandland og mer enn 60 attraksjoner til glede for store og små. Opplev de mange grunnene til at Djurs Sommerland har blitt kåret til Nordens beste sommerland fire år på rad og prøv to morsomme nyheter som passer hele familien. 
 
 
 
 
 

Kjempenyhet 2019: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing 

Er du klar for en opplevelse som biter seg fast? Tigeren i Wild Asia er den høyeste og raskeste attraksjonen i Djurs Sommerlands historie. Tigeren har en toppfart på 100 km/t og en svinghøyde på 45 meter – dette blir garantert en tur du aldri glemmer. I Wild Asia er det også attraksjoner for de minste. Gled deg til familievennlige Jungle Rally og Safaribussen.
 

 

Bondegårdsland - Djurs Sommerland

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksne

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Gled deg til 10 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.

Kjenn suset i Danmarks største berg – og dalbaner

I DrageKongen er dere garantert et sug i magen, når dere plutselig stuper ned i 85 km/t fra 30 meters høyde. Det er adrenalinrush i verdensklasse, når dere blir skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen, og fyker nedover fra 32 meters høyde i 90 km/t i Piraten. 
 
 
Djurs Sommerland vandland

Kæmpe Vandland og over 60 andre attraksjoner

Når du har utforsket de 9 spennende temalandene med de mange attraksjonene, kan du ta med familien for en rolig stund i et av parken mange grøntområder. Du kan også spise deg god og mett i ville vesten, eller i piratenes hemmelige spiskammer. Ikke glem det kjempestore Vandland, der hele familien kan nyte solskinnet ved vannkanten, eller få opp farten i de mange vannskliene. 

Djurs Sommerland - opplevelser til flere dager