Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-15:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Spesialtilbud på billetter - få rabatt på billettene til Djurs Sommerland

Når du bestiller feriehus i Danmark gjennom dansommer, får du rabatt på billettene til Djurs Sommerland. I Nordens största sommerland er det opplevelser nok til flere dager. 

Tilbudet gjelder mellom: 11.juni – 18.oktober 2020. Se åpningstider på www.djurssommerland.dk

  • Dagsbillett – spar 20%
  • Todagersbillett – spar 15% og besøk parken to ganger innenfor en sjudagers periode.

Slik kjøper du billetter

Du kan kjøpe billetter ved alle dansommers lokale servicekontor i Danmark. Billettene kan kjøpes når du henter nøkkelen til feriehuset eller ved et senere tidspunkt. 

Det er ikke mulig å få rabatten direkte hos Djurs Sommerland.

  • Billettene må kjøpes ved et av våre servicekontor i Danmark.
  • Billettene kan bare benyttes i perioden du bor i et av våre feriehus i Danmark. 
  • Todagersbilletten er personlig. Todagersbilletten spares og skannes igjen ved besøk nummer to, som må skje senest seks dager etter første besøk. 
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

COVID-19 Informasjon 

Før ditt besøk i Djurs Sommerland, anbefaler vi at du leser Djurs Sommerlands COVID-19 informasjon

Det er mulig å benytte alle attraksjoner, men det vil forekomme visse restriksjoner i.f.t. antall personer som kan benytte seg av attraksjonene samtidig. Dette etter gjeldende retningslinjer fra myndighetene.

Som gjester hos dansommer trenger du ikke å forhåndsbestille billetter før et besøk i Djurs Sommerland . Du skal kjøpe billettene på et av våre lokale servicekontorer, og du er garantert tilgang.

Djurs Sommerland - kåret til Europas beste familiepark i 2019 og Nordens beste sommerland 2019

 
 

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksn

Bondegårdsland - Djurs Sommerland

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Gled deg til 11 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.

Tigeren - "Thrill Ride of the Year" i Europa

Djurs Sommerland - Tigeren

Er du klar for en opplevelse som biter seg fast? Tigeren i Wild Asia er den høyeste og raskeste attraksjonen i Djurs Sommerlands historie. Tigeren har en toppfart på 100 km/t og en svinghøyde på 45 meter – dette blir garantert en tur du aldri glemmer. I Wild Asia er det også attraksjoner for de minste. Gled deg til familievennlige Jungle Rally og Safaribussen.

 
 

Kjenn suset i Danmarks største berg – og dalbaner

Djurs Sommerland - Juvelen

I DrageKongen er dere garantert et sug i magen, når dere plutselig stuper ned i 85 km/t fra 30 meters høyde. Det er adrenalinrush i verdensklasse, når dere blir skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen, og fyker nedover fra 32 meters høyde i 90 km/t i Piraten. 

 
 

Kæmpe Vandland og over 60 andre attraksjoner

Djurs Sommerland - Vandland

Når du har utforsket de 9 spennende temalandene med de mange attraksjonene, kan du ta med familien for en rolig stund i et av parken mange grøntområder. Du kan også spise deg god og mett i ville vesten, eller i piratenes hemmelige spiskammer. Ikke glem det kjempestore Vandland, der hele familien kan nyte solskinnet ved vannkanten, eller få opp farten i de mange vannskliene. 

Djurs Sommerland - opplevelser til flere dager

Ler mer på; www.djurssommerland.dk