Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Universe

Dra til Universe med dansommer

Når dere leier sommerhus i Sørjylland hos dansommer, kan dere kjøpe billetter til Universe på Als med 25 % rabatt.Universe er sprengfull av spennende og utfordrende opplevelser hvor hele familien kan bli underholdt. Som dansommer kunde kommer dere billigere inn! Univer sesetter fokus på fart og spenning med særutstillingen SPEED. Dra på en biljakt i 5D-simulatoren, skift hjul på en Formel 1 racer i pit-stop, test reaksjonsevnen og reflekser som racerkører. Prøv krefter med pedal racerbilene – en usedvanlig konkurransekjørsel hvor det kjøres om kapp uten å bevege seg en meter. Opplev motorsportsatmosfære og Formel 1 teknologi. Det er behov for konsentration, reaksjon og kondisjon når oplevelsene i den spektakulære utstillingsbygningen Cumulus utforskes.

Opplev pgså en annerledes 5D film hvor reisen går inn i kroppen. Prøv deg selv og lag en ”kropps-check” av din egen kropp. Du kan også prøve å gå inn i en blodåre og få innsikt i og forståelse av hva som skjer når kroppens immunforsvar går til angrep på egen kropp. Opp på en Segway og prøv krefter med en teknologi, hvor computerkraft, design og kroppslig interaksjon kombineres. Se om du kan stå slalom på Segway, overvinne bakkede forhindringer og stå oppreist gjennom svingene. Kan du temme naturens og tankens kraft? Opplev en 18 meter høy gejser springe. Frys gjennom den smale og krogede gletsjer og kom helt tett på lyn og torden. I den blå Kube kommer du i nærkontakt med naturens krefter.

Slik kjøper du billetter med rabatt

Kjøp online
Bestill et feriehus i Sørjylland i Universe åpningsperiode via www.dansommer.no.

Kjøp på servicekontorerne
Du kan også kjøbe Universe-billetter med rabatt på våre lokale servicekontorer i Als, Hejlsminde, Varde, Nr. Nebel, Blåvand, Bjerregård, Søndervig og på Rømø. Leiebeviset skal vises ved kjøp av billetter.

Kjøp via kundeservice
Du er også velkommen til å kontakte dansommers kundeservice på mail eller på tlf. 21 99 90 10 for bestilling av Universe-billetter med rabatt.

OBS!
- Billetten skal anvendes i den perioden sommerhuset er leid.
- Billetten får dere før deres besøk i Universe, slik at dere kan gå direkte inn i parken.

(** Dette tilbudet gjelder kun hvis billettene kjøpes gjennom dansommer. Man kan IKKE oppnå tilbudet ved inngangen til Universe.)