Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

BonBon-Land

Dra til BonBon-Land med dansommer og spar penger!

Lei sommerhus i Danmark og ta turen til BonBon-Land

Når du leier sommerhus gjennom dansommer, kan du få 25% rabatt pr.person på den aktuelle dagsprisen i BonBon-Land. 

Slik oppnår du rabatt: 

  • Bestill et sommerhus i Danmark i BonBon-Lands åpningsperiode 27.april - 27.oktober 2018. 
  • Når du har bestilt ferieboligen, mottar du en mail med linken til "MyBooking". Her finner du en link til rabattkupongen til BonBon-Land, som du enkelt kan skrive ut og vise i parkens inngang.  

Årets morsomste dag i BonBon-Land

BonBon-Land ligger like utenfor Næstved. Når du går inn i parken, møtes du av et fargerikt univers, familiehygge, glade skrik og godt humør. Barna vil elske det! Her finnes fornøyelser med morsomme navn, til barn i alle aldre. 

NYHET 2018: Den Hemmelige Verden

Lei sommerhus i Danmark hos dansommer og få rabatt til BonBon-Land

I år ønsker BonBon-Land en unik nyhet velkommen - "Den Hemmelige Verden". Viktor Vandom har nemlig blitt to fornøyelser i én. Ta med barn over 120 cm på en spennende reise - her er det på med VR-briller, før du blir med rutsjebanen på en helt unik tur. Som passasjer blir du med på en reise til en verden der du vil oppleve spennende ting og vi lover at du vil bli overrasket underveis. 

Alle attraksjoner er gratis

I BonBon-Land er alle fornøyelser gratis (inkl. VR-nyheten), når du først har betalt inngangsbilletten. Barn under 90 cm er alltid gratis. Når du trenger en pust i bakken, kan du slå deg ned på en av 500 bord og benker på en av de mange grøntområdene. I BonBon-Land finnes det i mange spisesteder du kan besøke, eller kanskje du vil ta en tur til Isslottet? Nesten alle barn trenger iskrem på en deilig dag. 

I BonBon-Land venter mange morsomme timer! Husk å skrive ut rabattkupongen når du har bestilt sommerhuset, så du kan få 25% rabatt på den aktuelle dagsprisen.