Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

LEGOLAND®

Få 50% rabatt på billettene til LEGOLAND®

Få rabatt på billettene til LEGOLAND hos dansommer

LEGOLAND® fyller 50 år og feirer dette med å tilby dansommers kunder 50% rabatt på inngangsbilletter i perioden 28. juni – 14.august 2018!  

Slik får du 50% rabatt på billetter hos LEGOLAND®

Når du har bestilt sommerhus i Danmark hos dansommer, får du tilsendt din bestillingsinformasjon på email. Følger du linken til MyBooking, får du tilgang til rabatterte LEGOLAND®-billetter. Etter bestilling får du billettene tilsendt på email. Tilbudet gjelder i perioden 28.06 til 14.08.2018, men billettene er gyldig for hele sesongen 2018. 

Det er også mulig å kjøpe rabatterte billetter ved inngangen til LEGOLAND®, ved å fremvise ditt leiebevis fra dansommer. 

Betingelser for kjøp av billetter med 50% rabatt:

- Billettene må kjøpes gjennom linken i MyBooking eller i LEGOLAND®.
- Online kampanjebilletter kan ikke refunderes.
- Billetter med 50% rabatt kan ikke kjøpes ved dansommer lokalkontor i Danmark eller vår kundeservice.
- Kan ikke kombineres med andre tilbud.
 
Bli med på feiringen av LEGOLAND® 50 år og kjøp inngangsbilletter med 50% rabatt!

LEGOREDO® - EVEN WILDER

Store opplevelser venter hele familien i LEGOLAND
LEGOLAND® har blitt enda mer yehaaa! Vi fyller 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjæren, for LEGOREDO® Town er villere enn noen gang! Nå kan du fly som ørnen: I årets nyhet, Flying Eagle, kjenner man at det kiler i magen når rutsjebanen stuper fra Ørneklippen 11 meter over bakken og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. LEGO ® Canoe står også som ny, helt fin og klar for vår 50. sesong. Så kom inn og opplev den ville vesten i LEGOLAND® større, bedre og vakrere enn noensinne!
 
Ninjaene inviterer til kino i sine splitter nye LEGO NINJAGO 4D-filmer som du bare kan oppleve i LEGOLAND® . Dere kan se det hele ovenfra i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® toget og finne det neste magesuget. Høvdingen Langøre venter med brød i indianerleiren, og du kan få ditt første førerkort i SEAT trafikkskolen. Når dere er klar for action, kan dere bekjempe ondskap i den fantastiske 3D-opplevelsen i LEGO® NINJAGO The Ride, få magesug i fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til den store medaljen. Vi ser frem til en enda villere sesong med dere i LEGOLAND® .