Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

LEGOLAND®

Få rabatt på billettene til LEGOLAND®

Få rabatt på billettene til LEGOLAND hos dansommer

Når du leier sommerhus hos dansommer får du tilgang til en rekke kundefordeler. Som gjest i et av våre sommerhus får du følgende tilbud hos LEGOLAND®:

Kjøp 1 voksenbillett og få 1 barnebillett gratis

Betingelser:

  • Du kan kjøpe ekstra barn - og voksenbilletter.
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 
  • Tilbudet gjelder endagsbillett for ett barn (3-12 år).
  • Billettene kan kjøpes og benyttes i perioden du leier feriehus i Danmark.

Slik kjøper du billetter til LEGOLAND®

  • 24 timer etter bestilling av sommerhus i Danmark, får du tilgang til en rekke kundefordeler på din MyBooking-side. Her finner du en lenke til LEGOLAND der du kan bestille billettene direkte. Billettene får du tilsendt på e-post.
  • Det er mulig å kjøpe billetter ved dansommers servicekontor i Danmark.
  • Få rabatt ved fremvisning av dansommer-leiebevis ved inngangen til LEGOLAND®.

LEGOREDO® - EVEN WILDER

Store opplevelser venter hele familien i LEGOLAND
LEGOLAND® har blitt enda mer yehaaa! Vi fyller 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjæren, for LEGOREDO® Town er villere enn noen gang! Nå kan du fly som ørnen: I årets nyhet, Flying Eagle, kjenner man at det kiler i magen når rutsjebanen stuper fra Ørneklippen 11 meter over bakken og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. LEGO ® Canoe står også som ny, helt fin og klar for vår 50. sesong. Så kom inn og opplev den ville vesten i LEGOLAND® større, bedre og vakrere enn noensinne!
 
Ninjaene inviterer til kino i sine splitter nye LEGO NINJAGO 4D-filmer som du bare kan oppleve i LEGOLAND® . Dere kan se det hele ovenfra i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® toget og finne det neste magesuget. Høvdingen Langøre venter med brød i indianerleiren, og du kan få ditt første førerkort i SEAT trafikkskolen. Når dere er klar for action, kan dere bekjempe ondskap i den fantastiske 3D-opplevelsen i LEGO® NINJAGO The Ride, få magesug i fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til den store medaljen. Vi ser frem til en enda villere sesong med dere i LEGOLAND® .