search

Lei sommerhus i Marielyst

I over 100 år har Østersjøkystens perle på Falster, Marielyst, vært den største og mest populære feriedestinasjonen på sydhavsøyene. Skal du leie sommerhus på Falster er det ikke tvil om hvor du burde leie hus. De ca. 700 fastboende får i høysesongen besøk av opp til 50.000 feriegjester som bla. leier sommerhus i Marielyst. De kommer ikke tilfeldig, men tiltrekkes av den største attraksjonen som er den barnevennlige badestranden på 20 km med fin og bløt hvit sand. Marielyst kan vifte med ”Det Blå Flagget” for høy badevannskvalitet. Våre ferieboliger ligger ved stranden som for tredje år på rad er blitt kåret til Danmarks beste strand.

Hvis det ikke skal være strandliv dag inn og dag ut, så har Marielyst mange attraksjoner og aktiviteter for både unge og gamle. Fra ditt sommerhus i Marielyst er det ikke langt til minigolf, paintball, go-kart eller fotballgolf. Ditt sommerhus i Marielyst kan også være et perfekt utgangspunkt for runder på den lokale golfbanen eller de fem andre golfbanene på Lolland-Falster. Skal aktivitetsnivået være mindre på ferie i feriehus i Marielyst, så dra inn til sentrum for shopping og en kald drink. Når det nærmer seg kvelden, så er det spisestedene og utestedene som gjelder.

I Marielyst finner du mange forskjellige ferieboliger. dansommer feriehusutleie i Marielyst tilbyr ferieboliger som rommer 4-24 personer. Vi har alt fra små, koselige trehus til store storfamiliehus med fire bad og 10 soverom. Å leie sommerhus i Marielyst fører generasjoner sammen og er det sikreste valg for feriesuksess. Lei feriehus i Marielyst og opplev danmarksferie på sitt beste!