search

Lei sommerhus ved Hasmark Strand

Lei feriehus ved Hasmark Strand på Nordfyn og opplev en av de beste sandstrendene på Fyn. Uansett om du leier sommerhus på Fyn eller i nærområdet, er stranden i Hasmark verdt et besøk. Stranden i Hasmark er barnevennlig, lavvannet og i kort avstand fra dansommers sommerhus ved Hasmark Strand. Det er kun en dik som skiller stranden og dansommers sommerhus ved Hasmark Strand. Ved stranden finner du bla. parkeringsplass og toalett for besøkende.

I sommerhalvåret finnes det dagligvarebutikker og restauranter som er åpne like ved deres feriebolig, mens i Hasmark by finnes det helårsåpne dagligvarebutikker. I nærliggende Otterup finnes det også mange innkjøpsmuligheter og spisesteder. I tillegg byr byen på hyggelige torgdager. I perioden fra ca. begynnelsen av april til sluten av oktober, byr området på et stort, spennende innendørs badeland i vikingestil med 3 basseng, vannrutsjebaner, sauna, spabad og dampbad. I ferieparken finnes det dessuten lekeplass med hoppepute.

I Hasmark kan golfentusiasten ta en tur på minigolfbanen, mens i Otterup er det bla. mulighet for å spille bowling og tennis. Selvom dansommer feriehusutleie ved Hasmark Strand kan tilby mange ferieboliger, burde man være tidlig ute hvis man vil leie feriehus eller ferieleilighet ved Hasmark Strand. Lei et dansommer sommerhus ved Hasmark Strand og få en deilig familieferie i Danmark.