search

Lei sommerhus ved Egsmark Strand

Hvis du planlegger å tilbringe sommerferien i et sommerhus på Djursland, er Egsmark Strand et ypperlitg valg. Våre sommerhus ved Egsmark Strand ligger ikke langt fra Ebeltoft på Mols. Du ankommer det første området med feriehus ved Egsmark Strand hvis du kjører på Kystvejen fra Ebeltoft mot Femmøller og Nationalparken Mols Bjerge. De fleste av våre sommerhus ved Egsmark Strand ligger i en skråning, så fra de fleste vil oppleve en flott utsikt over Ebeltoft Vig.

Fra deres feriebolig er det også ikke langt til stranden som er en bred sandstrand med lavt vann og sandbunn. Det er heller ikke langt fra ditt feriehus ved Egsmark Strand til diverse severdigheter og attraksjoner som f.eks. Djurs Sommerland, Fregatten Jylland, Glasmuseet og glassblåsere. Hvis du vil dra på en dagstur til Legoland, tar det faktisk kun ca. 1½ time å kjøre dit fra Egsmark Strand.

dansommer feriehusutleie ved Egsmark Strand har kontor kun få kilometer fra Egsmark Strand. Vi hjelper deg gjerne med informasjon om alle severdigheder, attraksjoner og innkjøpsmuligheter i området. dansommer ønsker dere en deilig ferie i Danmark!