search

Lei feriehus ved Øer Strand

naturen og den skjønne sandstranden. Ved Øer Strand ligger også Øer Maritime Ferieby, hvor vi også kan tilby leie av ferieboliger. Feriebyen ligger på 7 øyer forbundet med broer og omgitt av kanaler og naturområder, samt et fantastisk lekkert havnemiljø. Feriebyen er virkelig en severdighet, så har du leid sommerhus på Djursland ved Øer Strand, kan vi anbefale at du besøker Øer Maritime Ferieby.

Velger du å leie feriehus ved Øer Strand bør du besøke Ebeltoft med bla. Fregatten Jylland og Glassmuseet og ikke minst gå en tur opp og ned den brosteinbelagte Adelgade. Her finner du mange av byens butikker og mange gamle hus med forskjellige, vakre, gamle dører. Her finner du også "Hos Walter" som er en butikk med mange fristelser som sjokolade, konfekt, kaffe, te, gastronomi fra Claus Meyer, Samsø produkter, og ikke minst, Molbo Bitter. Den er laget etter en oppskrift som ble funnet sammen med andre brennvinsoppskrifter da et 300 år gammelt hus ble restaureret.

Fra ditt feriehus ved Øer Strand er det ikke langt til bla. Djurs Sommerland, Ree Park/Ebeltoft Safaripark og Kattegat Senteret. Leier du sommerhus ved Øer Strand, har du alt innenfor rekkevidde. dansommer feriehusutleie ved Øer Strand ønsker deg en deilig ferie i sommerhus ved Øer Strand!