search

Lei sommerhus ved Elsegårde Strand

Våre sommerhus ved Elsegårde Strand ligger sørøst for Ebeltoft på Mols og er omgitt av skjønn natur. Hvis du velger Elsegårde Strand når du skal leie sommerhus på Djursland, har du gode muligheter for å dra på gå- og sykkelturer hvor du kan nyte idylliske gressenger, marker og skogsområder.

Fra ditt sommerhus ved Elsegårde Strand, er det ikke langt til stranden. Her finner du en bred sandstrand, dog med enkelte smale områder og områder med sten. Stranden vender ut mot Kattegat og man kan se øyen Hjelm. Vannet blir fort dypt, så har dere små barn med, vil vi anbefale at dere kjører til Vibæk eller Femmøller Strand i stedet. Der vender strendene ut mot Ebeltoft Vig og her må man gå langt ut før det blir dypt.

Fra ditt feriehus ved Elsegårde Strand er det kort avstand til Ebeltoft, hvor du bla. finner Fregatten Jylland og den hyggelige, gamle og brosteinbelagte Adelgade hvor de fleste av byens butikker ligger. Fra ditt sommerhus ved Elsegårde Strand er det heller ikke langt til Nasjonalparken Mols Bjerge, som absolutt er verdt et besøk. I Ebeltoft ligger dansommer sitt lokalkontor og det er her du kan hente nøkkelen til ditt feriehus. dansommer feriehusutleie ved Elsegårde Strand hjelper deg gjerne med råd og veiledning til din feriehusferie i Danmark.