search

Lei sommerhus ved Skæring Strand

Vil du tilbringe din ferie i sommerhus i Østjylland tett på "Smilets by" Aarhus, men ikke med overnatting i selve byen? Da kan vi sterkt anbefale et sommerhus ved Skæring Strand. Skæring Strand ligger ca. 12 km nord for Aarhus og her ligger våre ferieboliger i et rolig område omgitt av marker, enger, sjøer og skog. Ikke langt fra ditt hus ved Skæring Strand ligger stranden som hovedsakelig benyttes av feriehusgjestene fra området. Det er vel å merke seg at vindforholdene ved Skæring Strand er ideelle for windsurfing. Reiser du lengere inn mot Aarhus, finner du også Bellevue Strand og badet 'Den Permanente' som brukes mye av innbyggerne i Aarhus. Her er det veldig livlig.

Med et sommerhus ved Skæring Strand er det opplagt å dra inn til Aarhus hvor du bl.a. kan besøke Tivoli Friheden, Den Gamle By, Kunstmuseum Aros eller byens mange parker. Skal det shoppes eller vil du på kafee- eller restaurantbesøk, er byens gågate perfekt til dette. Den starter ved banegården og er 850 meter lang. Du kan også gå motsatt vei gjennem banegården hvor du ender i Bruuns Galleri som er et senter med mange butikker. Fra ditt sommerhus ved Skæring Strand er det heller ikke langt til f.eks. Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegat Senteret med haier og annen fisk. Eller hva med å besøke Ebeltoft og se Glasmuseet og Fregatten Jylland fra deres feriehus ved ved Skæring Strand? dansomer gir deg muligheten til å oppleve det beste av Skæring Strand!

dansommer feriehusutleie ved Skæring Strand kan med sin lange erfaring innenfor utleie av feriehus hjelpe deg med å finne et perfekt sommerhus ved Skæring Strand.