search

Lei sommerhus ved Grenå

Lei sommerhus ved Grenå og dra på oppdagelse i den hyggelige havnebyen på "nesetippen" av Jylland. Fra Grenå er det ikke langt til Kattegat Senteret hvor du bla. kan lære om haier, prøve dykking, se foring og trening av selene og haierne og mye mer. Det er heller ikke langt fra ditt feriehus ved Grenå til Grenå Strand, som er en deilig og barnevennlig sandstrand hvor vannet langsomt blir dypere. Skal du leie sommerhus på Djursland, er Grenå uten tvil et godt valg!

Når du leier feriehus ved Grenå, anbefaler vi  at du også tar en tur inn til byen, som har mange innkjøpsmuligheter og severdigheter som f.eks. Djurslands Museum & Dansk Fiskerimuseum i den gamle Kjøpmansgården, Kulturhuset Pavillonen med tilhørende cafe, og Baunhøj Mølle som nærmest er Grenås kjennetegn og ligger 37 meter over havet. Ved å leie feriebolig ved Grenå har dere kort avstand til byen alle store attraksjoner på Djursland.

Uansett om du skal på ferie med familien, venngjengen eller kjæresten, har dansommer noe for deg. Søk gjennom vårt store utvalg og finn din drømmeferie nå! dansommer feriehusutleie ved Grenå ønsker dere en fantastisk ferie i sommerhus ved Grenå!