search

Lei sommerhus ved Handrup Strand

Med et sommerhus ved Handrup Strand som ligger mellem Ebeltoft og Femmøller på Mols, kan du nyte korte kjøreavstander til mange attraksjoner og severdigheter. Korte avstander er nemlig fellesnevneren for leie av sommerhus i Djursland. Fra Handrup Strand er det blant annet ikke langt til den hyggelige byen Ebeltoft som frister med Fregatten Jylland, Glasmuseet, det Gamle Rådhus, den Siamesiske Samling og Farvergården. Det er heller ikke langt fra ditt feriehus i Handrup Strand til Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park/Ebeltoft Safari og Kattegat Senteret i Grenå.

Under din ferie i sommerhus i Handrup Strand kan du også nemlig dra på dagsturer til f.eks. Legoland, Randers Regnskog eller Aarhus by. Stranden i Handrup Strand er barnevennlig og smal, med sand og stein. Går man mot Femmøller kommer man til en bredere sandstrand.

Lei et sommerhus ved Handrup Strand hos dansommer og opplev deilige dager i Danmark. Vi har mange års erfaring med feriehusutleie ved Handrup Strand og kan hjelpe deg med å finne drømmehuset til ferien! Vi ønsker dere en deilig ferie i Danmark!